Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogyan folytatódik a történeted?
A megcsalás megtörtént. De mi történt ezután? Ki hogyan tudta folytatni? Meséljétek el a történeteteket. Megélhetnek szeretők és a megcsalt fél is…
Velem is megtörtént…
A 30 –astól kérdezném: Ha már nem tudsz bízni benne, miért vagy még mellette?
A 31 a-esz esete önmagában is szomorú. De ez a rablótámadás a végén…
Szóhoz sem jutok…
Sok-sok év házasság alatt néha (5-6 évente) becsúszott egy féléves liaison. Mindig azt hittem, hogy ügyesen megoldottam, mert sohasem derült ki. Aztán egyszer a feleségem elmondta, hogy mindig tudta, legalábbis sejtette, amikor volt valaki, de sohasem verte ki a balhét, mert tudta, hogy őt imádom, és sohasem hagynám el senkiért.
Ezt persze a fiatalok nem értik nem érthetik. Mint ahogy én sem értettem fiatal koromban. :-))
Hogy lenne már EZ szerelem, az ÉV VICCE :D Csak a hölgy sem szereti annyira, hogy feldobja az életét, így a megcsalás sem érdekli. zsák a foltját. Ezekben a nagy "szerelmekben" semmi tisztelet sincs a másik iránt.
42 Nő, 10 éve házas.
35 –ös válaszoló. Azt hittem nyilvánvaló, hogy ironizálok:)
Nyilvánvaló hogy Miquel neje annyira szereti őt, hogy elnézi neki, ha félrelép…
Mi egyutt maradtunk,ennek het eve mar,nem bantam meg,hogy nem dobtam ki 23 evet...
Nehez volt ,sok ev kellett hogy felejtsek,es bizonyitson.
Fél évig csalt, szemembe hazudott, amikor rákérdeztem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
Együtt vagyunk, de nem tudom megbirom-e bocsátani. Ha 1x félremegy, azt még talán meglehet. De viszonyt kezdeni, amikor minden rendben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!