Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után hogyan folytatódik a történeted?
A megcsalás megtörtént. De mi történt ezután? Ki hogyan tudta folytatni? Meséljétek el a történeteteket. Megélhetnek szeretők és a megcsalt fél is…
Velem is megtörtént…
Hát nem semmi történetek ezek. Teljesen le vagyok döbbenve…
Óh, 10 –es! Sajnálom, ami veled történt. De azért ne utálj meg minden férfit! Nem mindenki gonosz ám:)
Egyszer te is megtalálod a párod.
Én sokáig a "gonosz" szerető voltam, 3 ilyen kapcsolatomból kettő lebukott. Nem akartam hogy ez történjen, de bakok becsúszhatnak. Mindkettőnél volt otthon balhé. Az első, ők csak nemrég költöztek össze, de végülis a nő megbocsájtott, pár év múlva összeházasodtak, most van két ovis gyerekük. A pasival ez inkábbcsak kaland volt nekünk, utána évekig került, s mai napig ha véletlenül összwfutunk örül ugyan, de azért óvatos.
A második már házas volt, persze ott is kiakadt a feleség, de ő is túllendült rajta, kb 9 hónappal később meg is ajándékozta egy gyerekkel. A pasi hűségét ez azonban nem hozta vissza, szerintem nem csak én voltam neki, hanem mellettem, és utánam is voltak még.
Most pedig anno én is
# "megcsaltam" a szeretőmet- akinek volt mellettem egy felvállalt kapcsolata- viszont miután rendesen összejöttnk, ezt bevallottam neki. Akkor látszólag megbocsájtott (mit kellett ezen hisz csak a szeretője voltam?!), most azonban képtelen bízni bennem, pedig már lassan 2 éve együtt vagyunk, s valóban hűséges vagyok...
Meglátjuk ebből mi lesz.
Ja a mostanimnak a felvállaltja nem miattam ért végett, a lány nem tudott rólam-legfeljebb sejtette bizonyos okokból amit nem írok le
#12,13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!