Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ettől nagyon rossz vagyok?
Csak ennyitől nem vagy az. HA butaságot tennél, akkor lennél az.
Beszéld meg vele, egy jó házasságban nincsenek titkok. És ha talán kibeszéled magadból, akkor már nem is tűnne olyan édesnek az a tiltott gyümölcs.
Bennem is volt ilyen kíváncsiság, de én nem engedtem neki. Ellenben az exemmel, aki erre hivatkozva csalt meg.
Azóta persze voltam már mással is, hisz lettek kapcsolataim. Hidd el: nincs semmi extra, ugyanazt dugja ugyanoda. Nem nagy cucc. Igazából akkor lesz csak különleges, ha szeretsz valakit.
Ezért teljesen felesleges, és hatalmas ostobaság eldobni egy jól működő házasságot. Inkább dobjatok be valami újat, szerepjáték, bőrrucik, bilincsek, titkos randevú (egymással!), szexi üzenetek, stb.
Hidd el semmi extra. En is hasonlo helyzetben voltam, csak gyerekek nelkul. Engem is erdekelt a dolog, de vegulis nem en szakitottam, hanem az exem, mert o is ki akarta probalni masokkal. Azt kell mondanom, hogy a ferfiak 90%-a hatalmas csalodas szexualis teren az exemhez kepest. Vagy csak ilyen szerencsetlenekkel hoz ossze a sors, de azt ketlem. Soha senkivel nem volt olyan jo, sot semmilyen jo nemh volt. :D
Csak faj, nem jo, semmilyen, unalmas, csak reszel, nem erzek semmit, nem foglalkozik csak magaval... hidd el, azt a ferfit, akivel ennyi ev alatt osszeszoktatok, senki nem fogja felul mulni. Senki.
Rosszságtól vagy rossz.
Kommunikáljatok többet.
"Igazából akkor lesz csak különleges, ha szeretsz valakit."
Ez annyira igaz! Nem tudom miért lett lepontozva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!