Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek.10 év házasság (3 gyerek). és lebukott a férjem egy kolléganőjével. Szánalmas sztori, mit tegyek?
Én csak azt írom, Én mit tennék a helyzetben, amit leírtál:
-nem fogadnám vissza, mert 100%, hogy nem szerelmes, de szerintem még csak nem is szeret. A hónapokig tartó szándákos nőzés meg végképp kimeríti azt, hogy bárminemű tisztelet is lenne irántad, mert nincs.
- menjen szépen, ahová akar, de nekem nem kéne: ha visszajönne is max nyitott kapcsolat, de igazából ez sem menne ilyen után.
- mivel 3 gyerek van, nem arra készülnék, hogy a következő lesz az igazi, szimplán adnék magamra és pasizgatnék, lazán, de nem a szerelmet keresném a férfiakban.
Én azt hiszem ezt tenném a fenti helyzetben.
Persze azt is átgondolnám közben, hogy én elősegítettem-e valamivel, hogy ez előforduljon: pl ha hónapok óta nincs szex.Vagy nem kapom meg a törődést. Nőként viselkedek mellette vagy csak anya vagyok, melegítőben 0-24-ben? Mennyire hűlt már ki a kapcsolat?
Csak egymás MELLETT léteztetek?
HA párkapcsolatban egyikőtök sem invesztált már, akkor annyira nem csodálkozom, mint ha pl midnen rendben lenne.
N
Utolsó kérdésere a válaszom, hogy igen.. Szerintem minden ember követ el hibákat. A mai világ erkölcstelen.
Egy kicsit bölcsen is kell egy ilyen válságos helyzethez hozzáállni... Persze, érezni kell a másikon, hogy őszintén szeretné rendbe tenni a dolgait..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!