Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek gyakran megcsalják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gyakran megcsalják a nők, férfiak a párjukat egy osztálytalálkozón, vagy annak következtében?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egykori gimis szerelmesek, akik 10-15-20 év után újra találkoznak egy osztálytalálkozón és a gimiben ugyan még bátortalanok voltak, de most felnőtt fejjel már simán vállalják egymás előtt a korábbi érzelmeiket és ennek következtében esetleg bepótolják az akkor elmaradt "beteljesülést". Gyakran előfordul ez szerintetek?

2017. okt. 23. 11:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az a múlt... Gondolom, mindenki tovább léptem.

Engem például már egyáltalán nem érdekel az, aki általános iskola végén és gimi idején tetszett.

22/N

2017. okt. 23. 12:46
 12/18 anonim ***** válasza:
32%

A válaszolók zöme még túl fiatal, nem telt el 15-20 év, nincsenek túl szarba fulladt kapcsolatokon, váláson, gyerekeken.

Amikor ezek megvannak az embernek mentőöv/nosztalgia lehet egy régi vonzalom vagy szerelem. Ezért gyakori az újbóli egymás felfedezése.

Huszonévesen persze, hogy a háta közepére kívánja azokat akikkel random össze volt zárva kényszerből sok sok évig.

2017. okt. 23. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Apámnak 50 éves általános iskolai osztálytalálkozója volt, nem 15-20 év, hanem 50 év telt el az iskola óta. Az osztály fele már nem él...
2017. okt. 23. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
# 12/12 Nálam, már rég túl vagyok a 20 éven is, de minél több idő telik el, annál jobban távolodok azoktól, akik suliba bejöttek. Már, kényszerítve sem jönnék velük össze.
2017. okt. 23. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Nekem idén volt a 25 éves középiskolás. Hát, hogy is mondjam...aki 18 évesen tetszett, 43 évesen már cseppet sem. És akkor még enyhén fogalmaztam. (különben is a nők nagy része több gyerekes zsírbüfé volt).
2017. okt. 23. 13:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem filmekben gyakori fordulat ez,mar lattam par ilyet.

Valo eletben nem gyakori.En alig ismertem meg par regi osztalytarsamat ,ugy megvaltoztak a sok ev alatt...miert lennr szex belole,ha ujra talalkozik ket regi par?

2017. okt. 23. 14:08
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
A mi talinkon volt minden. Pia, habparti, lekúrtam az összes riban.cot, még az ösztályfőnököt is. Visított, mint egy disznó. A végén körbe álltuk fiúk, bukkake az arcára, video is készült.
2017. okt. 23. 14:31
 18/18 anonim ***** válasza:

Úgy gondolod, hogy kiosonna a klotyóba, és egymásnak esnek? :O

30+ emberekről ezt nehéz elképzelni.

2017. okt. 25. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!