Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gyakran megcsalják a nők, férfiak a párjukat egy osztálytalálkozón, vagy annak következtében?
Az a múlt... Gondolom, mindenki tovább léptem.
Engem például már egyáltalán nem érdekel az, aki általános iskola végén és gimi idején tetszett.
22/N
A válaszolók zöme még túl fiatal, nem telt el 15-20 év, nincsenek túl szarba fulladt kapcsolatokon, váláson, gyerekeken.
Amikor ezek megvannak az embernek mentőöv/nosztalgia lehet egy régi vonzalom vagy szerelem. Ezért gyakori az újbóli egymás felfedezése.
Huszonévesen persze, hogy a háta közepére kívánja azokat akikkel random össze volt zárva kényszerből sok sok évig.
Szerintem filmekben gyakori fordulat ez,mar lattam par ilyet.
Valo eletben nem gyakori.En alig ismertem meg par regi osztalytarsamat ,ugy megvaltoztak a sok ev alatt...miert lennr szex belole,ha ujra talalkozik ket regi par?
Úgy gondolod, hogy kiosonna a klotyóba, és egymásnak esnek? :O
30+ emberekről ezt nehéz elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!