Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor ha semmi jele nincs?
nem akarok bunkó lenni, de az okát megtudhatjuk???
bakker 5 hónapos terhes vagy, ez most nem jött jól, alapból szíven üti a másikat, de így meg főleg...
hogy derült ki???
A szex nagyon jó,gyakori. Mindent megteszek neki,mégha nekem "furcsa" is. Féltékenyebb volt az utóbbi időben,nevettem is rajta. Terhesen? Azt mondta kivirultam, gyönyörű vagyok, azért. Vannak(voltak?) kis titkaink,mindenki azt mondja álompár vagyunk. Van házunk,autónk,,barátaink. Mindennap elmindta mennyire szeret,belehalna ha elveszítene. Jól érezzük magunkat együtt,közös érdeklődés stb. Tudunk beszélgetni. Mindenhol elmondja mennyire szeret,milyen büszke rám. Hátam mögött is,visszahallom. Támogat,figyelmes,kedves,hülyéskedős velem. Azt mondja a baba rám hasonlítson,mert tökéletes vagyok. Azt hittem ez a mennyország. Jöhetett-mehetett,nem voltam házisárkány,szerettem,mindent megtettem. Ő is ezt mondja. Azt mondta a nő ráakaszkodott. Ő neki tetszett,hogy másnak is tetszik. Aztán félt kilépni. Hahahaha
A nő is férjnél van,41 éves
Mindig van jele, max egyesek nem veszik észre vagy csak nem törődnek vele: kódolt telefon, jelszó a számítógépeb (magyarázat: hogy a kollégák/haverok/gyerek ne férjen hozzá)
Kikapcsolt telefon (lemerült, csak úgy kikapcsolt)
Korábban jár dolgozni vagy később megy haza (munka, haverok)
És még lehetne sorolni a végtelenségig. Csak akit még nem csaltak meg, azoknak az ilyenek fel se tűnnek.
"Semmit nem jelent" (1,5 év)
Gondolom kirakta a nő és nem akar két szék közül a pad alá esni.
Csaltak már írtam. Semmi jele nem volt!!!
A csaj nem rakta ki,ő azt szeretné váljanak mindketten. Szerelmes a férjembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!