Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ötletek? A barátnőm megcsalt!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek? A barátnőm megcsalt! Mi a helyes ilyenkor?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok vele folyton egy paraszt voltam, jött hozzám undorító an viselkedtem!

Nagyon szeretett!

Ha jött és nem volt jó kedvem mondtam neki takarodj haza dugj mással bla bla. Nem törődtem vele!

Jogos hogy félre lepett? Az exé vel azóta bánja de azt mondta szerinte nem Ok nélkül volt. Én megbocsátottam mivel ez talán jelentéktelen volt neki. Mit tennétek? Igaza volt?

2017. okt. 15. 22:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az lep meg, hogy nem még szakított. Szegény lány
2017. okt. 15. 22:14
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
összeilletek....
2017. okt. 15. 22:14
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
két idióta eymásra talált :) ez olyan szép dolog!
2017. okt. 15. 22:20
 4/16 A legrosszabb ***** válasza:
100%
Te lenni paraszt. Ő menni megcsal. Csodálkozni-e?
2017. okt. 15. 22:20
 5/16 A kérdező kommentje:
Fikázzatok nyugodtan... Nagyon jó lenne a kapcsolatunk ha normális lennék ő tényleg mindent meg tett de totál le szartam nem törődtem vele csak szex alvás kB..
2017. okt. 15. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem szereted ezt a lányt, csak nem akarod elveszteni. Ez megint csúnya dolog vele szemben. Legyen elég az, hogy paraszt voltál, most már engedd el, hagy keressen olyat, aki tényleg szereti. Valami lelki sérülése lehet, hogy még mindig veled van. Mond meg neki azt is, hogy paraszt voltál vele, soha ne viselje ezt el mástól.
2017. okt. 15. 22:40
 7/16 A kérdező kommentje:
4 lánnyal csaltam meg még a kapcsolatunk elején! Én bele szerettem Vagyis fájt volna ha most el vesztem, nem bírok elveszteni senkit önző vsgyok
2017. okt. 15. 22:43
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan volt valami nyomós oka, amiért ilyen bántóan viselkedtél vele. Én két verziót tudok elképzelni. Az egyik, hogy nem szereted ezt a lányt. Ebben az esetben a szakítás a korrekt megoldás. A másik, hogy nagyon szereted, de nem mered magadhoz elég közel engedni ahhoz, hogy fájdalmat okozzon. Ez a bonyolultabb eset, mert ezt a mértékű bizalmatlanságot kezelni kell. A megcsalással valószínűleg direkt bántani akart téged a barátnőd. Egyikőtöknek sincs igaza. Mind a kettőtöknek sokat kell dolgozni magatokon. Mind a ketten zizik vagytok egy kicsit.
2017. okt. 15. 22:44
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora paraszt vagy.
2017. okt. 15. 23:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Ezt a kapcsolatot szerintem nem lehet (nem érdemes) megmenteni... A megcsalás sosem jogos, viszont te is tanulhatsz a hibáidból, hogy a jövőben ne így végződjenek a kapcsolataid.
2017. okt. 15. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!