Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt és kiderült, ő újrakezdené. Én nem tudom, hogy mi a helyes. Segítség! Ti mit tennétek?
Szerintem egy kapcsolatban fontos a bizalom.
Ha valaki megcsal, azon túl, hogy fájdalmat okoz ezt a bizalmat teszi tönkre.
De vannak, akik ennek ellenére is tudják folytatni, vagy éppen újrakezdeni.
Te melyik vagy?
Ha legközelebb kicsit később jön haza, mire fogsz gondolni?
Biztos túlórázott vagy esetleg a forgalom, vagy arra, hogy valakivel volt?
Mert a bizalmatlanság tönkreteszi a kapcsolatot.
Nem tudsz többé hinni, bár nagyon akarsz, de minden apró gesztusa mögött azt a "másikat" fogod keresni.
Én nem hiszek abban, hogy ezen túl lehet lépni.
Megbocsátani lehet, eljátszani, hogy hiszel neki de egy pici tüske azért ott marad.
Ettől persze még lehet folytatni, még meg is változhat, és tényleg csak te leszel neki, de az a tüske ...
Két dologban hihetsz:
1. aki egyszer megtette, megteszi újra. Nem törvényszerű, nem is feltétlenül következik be, de az esély meg van rá.
2. túlteszed magad rajta, elhiszed, hogy valóban megbánta. Úgy is felfoghatod, hogy ez egy lépés volt a kapcsolatotok rendbe rakásához. Bár igen, elég drasztikus lépés.
És ez mind igaz a feleségedre, mind a barátodra. Bár mivel írtad, hogy drága asszonyod nem nagyon tanúsított megbánást, ezért inkább azon gondolkoznék, hogy a barátommal hogyan hozzam helyre a dolgokat, nem pedig vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!