Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsaltam a barátnőm ha csak orális szex volt?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve viszonyom van valakivel.talan bele is szerettem.konkret szex nem volt az egy év alatt,csak csók, szexuális uzenetek és orálisan kényeztettem.Probalok ellenállni,de nagy a kísértés,mert nagyon egymásra vagyunk kattanva.2017. okt. 10. 18:38
22/23 anonim válasza:
Ha azt mondod hogy nem tudod hogy szereted e baràtnődet akkor az gàz .Sztem nem mert megcsaltad .Azért mond el neki és majd elvàlik hogy mi lessz.
23/23 anonim válasza:
Tehát! Egy féreg lecumiz egy másik férget! :D Fene a gusztusod, de ez van. Csóringer asszonyt meg tedd lapátra, hidd el nálad csak jobbat találhat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!