Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális szex neked megcsalás? Adni vagy kapni?
Egyértelműen igen. Egy kapcsolatban szex csak a partnernak jár.
F/40+
Megcsalás, mégis mi más lenne?! Komolyan nem értem egyesek logikáját. Ha a párom ilyet tenne, azonnal repülne, pedig nagyon szeretem.
23/N
Egyértelműen megcsalás, még egy csók is az, és elégé undorító dolog így viselkedni azzal akit elvileg szerettek, főleg előre megfontolt szándékkal.
24N
Ja persze, nem tett semmit, csak a farkát "előre megfontolt szándékkal" egy csaj szájába tette..., én valahogy másképp látom mint a passzív pasas, már bocs.
Én csak azt nem értem az ilyen emberekben, feltételezem te vagy a passzív pasas, hogy legalább ismerné el magának, hogy mit tett, vállalja fel (magában), hogy igen én megcsaltam a párom, még akkor is ha nem bántad meg, de felnőtt módjára felvállalni a tetteidet, nem kötekedő, hárító, "én aztán nem tettem semmit" hozzáállást tanúsítani, mert ez a legundorítóbb.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!