Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orális szex az nem megcsalás?
"Az orális szex az nem megcsalás?"
De!
31/f
Akik itt támadják a kérdezőt, olvassák már el még egyszer a kérdés kifejtését. Ő is elítéli ezt.
Kérdésre a válasz, aki azzal takarózik, hogy ez nem megcsalás annak nem való párkapcsolat nemhogy házasság. Akit meg megcsaltak így és nyugtázza, hogy ez nem megcsalás és minden megy tovább utána, az akár ki is feküdhet az ajtó elé lábtörlőnek.
Persze, hogy nem!
Ahogy, a konkrét aktus sem az, mert hát:
- véletlen volt,
- de csak egyszer történt,
- részeg voltam,
- nem jelentett semmit stb.!
Mindkét nem tele van annyira jó érvekkel, hogy miért nem megcsalás, amikor éppen megcsalják a pártjukat.
Részeg voltam, éppen elhanyagolt, csak kavarás volt (csók, támogatás, órál, de ugye az nem számít)...
Ettől még "ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg egy kacsa"
Először azt hittem, az exem írta ki. Ő hangoztatta ezt a múltban. Nem véletlenül ex már.
Szerintem de, megcsalás, és erre hivatkozni szánalmas,bunkó, gerinctelen dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!