Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha lány létemre csak így tudom elképzelni az életemet?
Előre szólok,hogy nem vagyok egy könnyű nőcske. Okos vagyok,lelkiismeretes,érdekelnek a világ dolgai. Jól tanulok. A barátaimért tűzbe megyek bármikor,a családomért is. De a fiúkkal más a helyzet. Mindig is az 5-10 évvel idősebbek vonzottak,érettségi szinten is velük tudok azobosulni. Tinikoromban sokat csalódtam,soha nem akarok velem egyidős fiúval kezdeni. Sokat szenvedtem,de megkeményedtem. Találtam egy kellemes kapcsolatot,megvan benne,ami kell nekem a boldogsághoz. Szerelmes nem vagyok,nem is hiszem,hogy valaha leszek. Amióta a barátommal együtt vagyok,azóta kapcsolatba kerültem más férfiakkal is. Ezek mind pár hónapos viszonyfélék voltak,egyéjszakásom soha nem volt. Nem vagyok erre büszke,de valahol nagyon tetszik nekem ez az életmód. Mindig érezhetem a fellángolást,a szenvedélyt. És mire elmúlna,van újra izgalom. Így mindig élek. Nem szeretném,ha ez változna. Szükségem van egy stabil kapcsolatra,de ilyen fiatalon még nem akarok teljesen bezárkózni és elköteleződni. Jó érzés visszagondolni az élményeimre. A párom semmiről nem tud,a kapcsolatunkban odaadóak vagyunk egymással. A megcsalás miatt nincs lelkiismeretfurdálásom. Egyedül azt bánnám,ha kihagytam volna ezeket a dolgokat az életemből. Eddig nem zavart,de néha megijedek magamtól. A valóságban egy nagyon becsületes lány vagyok,utálom az erkölcstelenséget. De a férfiakhoz csak így tudok állni. Ez nagyon problémás?Vagy számíthatok rá,hogy elmúlik?
20l
"Tinikoromban sokat csalódtam,soha nem akarok velem egyidős fiúval kezdeni. Sokat szenvedtem,de megkeményedtem." Akkor mi a fenéért egy ártatlan srácot büntetsz miatta? Miért kell ennyire ÖNZŐNEK lenned? Csak az idejét vesztegeti veled, anélkül, hogy tudna róla. Ha nincs lelkiismeret furdalásod és még élvezed is, akkor miért titkolod el? Ha valamit élvezek és egyáltalán nem bánom, hogy megteszem, miért titkolnám el? Ezzel mindenkiben egy hamis kép alakul ki rólad, köztük a barátaidban is. Félted a jó híred, mert akkor mindenki, annak titulálna, ami és aki valójában vagy. Te csak a szeretőidnek mutatod a valódi arcod, a barátaid és párod előtt, viszont álarcot viselsz.
"ami kell nekem a boldogsághoz" Boldog ember egy kacsolatban, nem d*g félre boldog-boldogtalannal.
A leírásból arra következtetek, hogy azzal tisztában vagy, hogy esetleg kapcsolatfüggő vagy, azaz lelkileg gyenge. Ebben az esetben viszont, főleg ha nem szeretnéd átverni a barátodat, sokkal inkább egy kitartotti kapcsolatot ajánlanék. Tudod, amikor egy gazdag pasi pénzel téged, valamiféle kapcsolatban vagytok, de ezt leszámítva szabad a pálya.
Amúgy az, hogy semmiféle bűntudatod, vagy lelkiismeret furdalásod nincs, vagy nem érdekel, felvet néhány kérdést. Érdemes lehet szakembert felkeresni, ha esetleg valamilyen antiszociális személyiségzavarod van (régebben ezt a pszichopatával azonosították). Én még ennyiből nem mondanám, hogy az vagy, de valami lelki defekted biztosan van, a fentebb írtak miatt.
Az sem lehetetlen, hogy a családodban esetleg a szüleid elváltak, vagy tudsz valamiről, amiről nem kéne, bár az is lehet, hogy nem innen hoztad a lelki torzulást.
A végére egy kis kritika: azt látni, hogy valaki 20 évesen azt állítja, hogy sokat szenvedett, de megkeményedett, kicsit vicces. Ebből egyfajta naivitást, érzelmi vagy értelmi éretlenségre következtetnék, amit persze valószínűleg nem érzel, sőt, talán pont az ellenkezőjét.
Érdemes lenne a múltadban kutatni a válaszokért, mert itt nem fogja tudni megmondani egyetlen idegen ember sem, hogy miért lettél ilyen, és hogy mi lesz a jövőben, a te jövődben.
"Tinikoromban sokat csalódtam,soha nem akarok velem egyidős fiúval kezdeni. Sokat szenvedtem,de megkeményedtem"
Lol. 20 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!