Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha lány létemre csak így tudom elképzelni az életemet?
Előre szólok,hogy nem vagyok egy könnyű nőcske. Okos vagyok,lelkiismeretes,érdekelnek a világ dolgai. Jól tanulok. A barátaimért tűzbe megyek bármikor,a családomért is. De a fiúkkal más a helyzet. Mindig is az 5-10 évvel idősebbek vonzottak,érettségi szinten is velük tudok azobosulni. Tinikoromban sokat csalódtam,soha nem akarok velem egyidős fiúval kezdeni. Sokat szenvedtem,de megkeményedtem. Találtam egy kellemes kapcsolatot,megvan benne,ami kell nekem a boldogsághoz. Szerelmes nem vagyok,nem is hiszem,hogy valaha leszek. Amióta a barátommal együtt vagyok,azóta kapcsolatba kerültem más férfiakkal is. Ezek mind pár hónapos viszonyfélék voltak,egyéjszakásom soha nem volt. Nem vagyok erre büszke,de valahol nagyon tetszik nekem ez az életmód. Mindig érezhetem a fellángolást,a szenvedélyt. És mire elmúlna,van újra izgalom. Így mindig élek. Nem szeretném,ha ez változna. Szükségem van egy stabil kapcsolatra,de ilyen fiatalon még nem akarok teljesen bezárkózni és elköteleződni. Jó érzés visszagondolni az élményeimre. A párom semmiről nem tud,a kapcsolatunkban odaadóak vagyunk egymással. A megcsalás miatt nincs lelkiismeretfurdálásom. Egyedül azt bánnám,ha kihagytam volna ezeket a dolgokat az életemből. Eddig nem zavart,de néha megijedek magamtól. A valóságban egy nagyon becsületes lány vagyok,utálom az erkölcstelenséget. De a férfiakhoz csak így tudok állni. Ez nagyon problémás?Vagy számíthatok rá,hogy elmúlik?
20l
Nem, nem kor kérdése... nálad jóval fiatalabb emberek se csinálják ezt - ha normálisak.
Viszont, hogy ha tényleg kiskorodban ért olyan dolog ami miatt ez kialakulhatott és ráadásul nem tetszik ez az egész javaslom a pszichológust viccen kívül. Hátha.
Jó kis provokatív troll kérdés. Csodálom, hogy minden nap újra bedőlnek ezeknek az emberek.
Dehát ezért szeretjük ezt az oldalt, nem de ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!