Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Baj, ha lány létemre csak így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha lány létemre csak így tudom elképzelni az életemet?

Figyelt kérdés

Előre szólok,hogy nem vagyok egy könnyű nőcske. Okos vagyok,lelkiismeretes,érdekelnek a világ dolgai. Jól tanulok. A barátaimért tűzbe megyek bármikor,a családomért is. De a fiúkkal más a helyzet. Mindig is az 5-10 évvel idősebbek vonzottak,érettségi szinten is velük tudok azobosulni. Tinikoromban sokat csalódtam,soha nem akarok velem egyidős fiúval kezdeni. Sokat szenvedtem,de megkeményedtem. Találtam egy kellemes kapcsolatot,megvan benne,ami kell nekem a boldogsághoz. Szerelmes nem vagyok,nem is hiszem,hogy valaha leszek. Amióta a barátommal együtt vagyok,azóta kapcsolatba kerültem más férfiakkal is. Ezek mind pár hónapos viszonyfélék voltak,egyéjszakásom soha nem volt. Nem vagyok erre büszke,de valahol nagyon tetszik nekem ez az életmód. Mindig érezhetem a fellángolást,a szenvedélyt. És mire elmúlna,van újra izgalom. Így mindig élek. Nem szeretném,ha ez változna. Szükségem van egy stabil kapcsolatra,de ilyen fiatalon még nem akarok teljesen bezárkózni és elköteleződni. Jó érzés visszagondolni az élményeimre. A párom semmiről nem tud,a kapcsolatunkban odaadóak vagyunk egymással. A megcsalás miatt nincs lelkiismeretfurdálásom. Egyedül azt bánnám,ha kihagytam volna ezeket a dolgokat az életemből. Eddig nem zavart,de néha megijedek magamtól. A valóságban egy nagyon becsületes lány vagyok,utálom az erkölcstelenséget. De a férfiakhoz csak így tudok állni. Ez nagyon problémás?Vagy számíthatok rá,hogy elmúlik?

20l

2017. okt. 10. 14:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Mindig izgalmat akarsz, ami nem múlik el, ezért mikor egy láng kialszik, másikat gyújtasz, oké. De miért van mellette szükséged egy stabil (bár ezt nem egészen nevezhetjük annak, de mindegy) kapcsolatra? Mit nyújt neked az? Biztonságot, megértést, barátságot, támaszt, gondoskodást és a többi? Ha valaki ilyen jó hozzád, hogy tudod Te is, hogy szükséged van rá, akkor, hogyan verheted át? Nem csak a megcsalásról beszélek konkrétan, hanem Te elveszel tőle dolgokat, amikre neked szükséged van, de közben megalázod őt és a szemébe hazudsz, nem igaz? Rá nem gondolsz, csak magadra? A sok férfi mellett a kellemes barátod az egyetlen, aki mindent tud neked adni, ami neked kell, a lángon kívül Te mégsem tudsz neki egyetlen egyszerű alap dolgot megadni, hűséget. Azt írod utálod az erkölcstelenséget, de ez nem igaz, hiszen nincsen lelkiismeret furdalásod, tehát nem utálod. Ez nem fer és ne áltasd magad azzal, hogy sorolod a nem létező tulajdonságaidat magadnak. Minden hónapra jut neked új tűz, akkor tegyél egy szívességet a kellemes fiúdnak és engedd őt el.
2017. okt. 10. 14:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Baj e? Nekem ugan nem, nem engem versz át, hanem a párod, neki baj lehet, ha kiderül... de az is megeshet, hogy ő is azt gondoja rólad, hogy neked lenne baj, hogy mással van, és ő se mondja el félrekúrásait, szóval beszéljétek ezt meg csak együtt. Neked nyitott kapcsolat az ideális, amibe sk férfi belemegy, szóval ha mégse jönne be, keress olyat akit nem bántasz az életviteeddel.
2017. okt. 10. 14:42
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt nagyon sok az ellentmondás...ha nem troll, akkor hol az okosság , erkölcs? Miről hadoválsz? Nem, nem múlik el, maradsz egy " olyan" nőcske, aki sokaknak lesz csak a második, amíg ke nem virágzol. A párodat előre sajnálom...
2017. okt. 10. 14:47
 14/28 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam,mert nem jellemző rám,hogy lelkiismeretlen legyek. Minden más kapcsolatomban becsületes vagyok. És tudom,hogy nem vagyok így jó a barátomhoz,de nincs bűntudatom,nem akarom abbahagyni. És remélem,hogy ez csak a korral jár.
2017. okt. 10. 14:51
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
A ribizli az ribizli. Nem a kor teszi,hanem,hogy egy szánalmas ösztönlény ;)
2017. okt. 10. 14:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kor kérdése. :D Sorry.
2017. okt. 10. 14:57
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi a fene köze van ennek a korhoz? Ha ezzel arra célzol, hogy fiatal korban nem kell lekötni magadat egyetlen emberrel hanem össze-vissza akarsz b*szni, akkor oké, csináld így, de akkor ne legyél kapcsolatban basszus, és majd, ha már ott tartasz KORBAN (haha) akkor meg fejezd ezt be és legyél hűséges. Mindenre fogod a viselkedésedet, csak magadra nem.
2017. okt. 10. 15:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem kor kérdése... nálad jóval fiatalabb emberek se csinálják ezt - ha normálisak.

Viszont, hogy ha tényleg kiskorodban ért olyan dolog ami miatt ez kialakulhatott és ráadásul nem tetszik ez az egész javaslom a pszichológust viccen kívül. Hátha.

2017. okt. 10. 15:11
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Jó kis provokatív troll kérdés. Csodálom, hogy minden nap újra bedőlnek ezeknek az emberek.

Dehát ezért szeretjük ezt az oldalt, nem de ? :D

2017. okt. 10. 15:12
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy nagyszerű troll vagy, vagy egy pszichopata állat, aki nem enyhén antiszociális jellemmel bír. Remélem, hogy csak troll vagy.
2017. okt. 10. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!