Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogosan haragszom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszom?

Figyelt kérdés
Kiderült,hogy a feleségem,a házasságunk alatt,szeretőt tartott több éven keresztül,ehhez aszisztáltak a sogoraim,a sogornőim,és az összes rokon falazott,miközben elöttem ugy tettek mintha semmit sem tudnának,alattomos modon senki nem szólt hogy mi a szitu,jogos ha kirekesztem őket ezentúl az életemből? Ebből annyit tudok kikövetkeztetni,hogy ennyire tiszteltek,ennyire szerettek,vagy tulkomplikálom ők nem tehettek semmiről,de azért valaki az évek alatt "megsughatta "volna hogy mi a helyzet nem? Amugy én csak mindegyiken segitettem,és ez a köszönet? Lehet rossz helyre nősűltem de nagyon.szerintetek?
2017. okt. 9. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teljesen jogosan .Megérdemlik egymàst .A felesêged egy gerinctelen alak .Belevont mindenkit és egyedül neked nem mondta el holott te vagy a férje .Ekkora àrulást .
2017. okt. 9. 20:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Jogos, felejtsd el őket...

Valószínű,azért falaztak neki, mert úgy adta elő magát, hogy jogosan tart szeretőt, mert te,ilyen, olyan vagy vele.

Hogy derült ki a megcsalás, és honnan tudod, hogy falaztak neki a rokonai?..

Egy percig se bánd, hogy vége, megaláztak, röhögtek rajtad a hátad mogott..én még köszönni se köszönnék egyiknek se...

2017. okt. 10. 10:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Szememben nincs olyan hogy jogos megcsalás!
2017. okt. 11. 07:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én szememben sincs olyan, hogy jogos megcsalás. Teljesen jogosan haragszol. Biztosan én is megszakítanék minden kapcsolatot velük, gyűlölném őket, hogy ők is megaláztak. Viszont fordított helyzetben nem vagyok biztos benne,hogy szólnék a sógoromnak. Az biztos, hogy ha a tesóm vagy a sógornőm megcsalná a párját, elmondanám a véleményem nekik, és biztos, hogy a szemembe sokkal ertéktelenebb emberek lennének ezentúl. És az is biztos, hogy soha se.milyen körülmények között nem falaznék nekik, nem hazudnék a sógorom szemébe. Ha rákérdezne elmondanám, illetve megkérném őket, hogy ha már ilyen gerinctelenek, akkor legalább úgy csinálják, hogy me tudjak róla. Ez nagyon szörnyű, de nem szeretnék én lenni az aki közli a megcsalt féllel, hogy megcsalják. Szerencsére nem voltam ilyen helyzetben, remélem nem is leszek. Mindenesetre abszolút megértem az érzéseidet. Azért talán nem haragudnék ha "csak" nem szóltak, de ha falaztak, hazudtak akkor látni sem bírnám őket. Azért jo ha nincs gyereketek, mert akkor tényleg semennyire sem kell tartani a kapcsolatot és feszemgeni ballagáson, esküvőn. Az még rosszabb lehet. Kívánom, hogy lépj túl rajtuk hamar és találd meg a boldogságot.
2017. okt. 12. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Én se azt írtam, hogy van jogos megcsalás, szerintem sincs...sajnos engem is csaltak már meg...

Csak találgattam,miért viselkedhettek így.

Kérdező, nem akarod elmondani, hogy derült ki?

Hogyan tovább ezután?

Utolsó előtti vagyok.

2017. okt. 12. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!