Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy dolgozzátok fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy dolgozzátok fel?

Figyelt kérdés

Első szerelmem, első szeretkezés. Ő kihasznált, nem szeretett, hitegetett, közben 2 másik lánnyal feküdt le és úgy dobott ki a végén, hogy teljesen letiltott mindenhonnan, nem hajlandó szóba állni velem. Mikor megtudtam, hogy miket csinál a hátam mögött, hirtelen nem tudtam máshogy reagálni és azonnal ráírtam, hogy megcsalt, stb... És azokra sem reagált. Szerintetek menjek a lakásához beszélni vele vagy hagynom kellene az ilyet? A legrosszabb, hogy még így is szerelmes vagyok és borzalmasan szarul érzem magamat, nem értem, hogy lehettem ennyire kihasználva, vagy hogy miért hittem el neki bármit.

21/l

2017. okt. 8. 18:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Mirol akarsz vele beszelni?
2017. okt. 8. 18:22
 2/12 A kérdező kommentje:
Jövőhéten, de át kellene gondolnom.
2017. okt. 8. 18:25
 3/12 A kérdező kommentje:
És nem tudom, talán szimplán csak kiurjöngeném magamat, hogy hogy tehette ezt.
2017. okt. 8. 18:25
 4/12 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Ha eddig nem vett emberszámba, akkor most is csak asszisztálsz neki a önnönmagad megalázásába. Neki itt már a kisujját sem kell mozdítania, mert elintézed te saját magad.

Én a helyedben vennék egy nagy levegőt, és azt is elfelejteném, hogy létezett.

A gerinctelenséget nem bünteti törvény, de ha te ott vered az ajtót nála, még a végé fel is jelenthet zaklatásért. (megtörtént eset)

2017. okt. 8. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy jartam nemrég....nagyon rossz erzes.De en nem keresem mert semmie értelme nem lenne. Még mindig szeretem , de próbálom elfelejteni.
2017. okt. 8. 18:47
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mit? Az őrjöngés nem rossz ötlet. De viccen kívül. Az ilyen s_ggfejjel megbeszélni úgyse tudnál semmit, értelme se lenne, hiszen az érzelmeid nemigen fogják meghatni aki ennyire gerinctelen. Így meg csak magadban őrlődnél, szerintem már azzal is jobb lesz, ha kicsit ki tudod adni. Akár barátnőkkel együtt tegyetek neki keresztbe valahogy, az ilyen roh@dék bőven megérdemli.
2017. okt. 8. 18:50
 7/12 anonim ***** válasza:
55%
Annak semmi ertelme. Inkabb felejtsd el es lepj tovabb. Tanulj az esetbol, hogy legkozelebb ne lehessen ilyen konnyen kihasznalni es atverni.
2017. okt. 8. 19:04
 8/12 anonim ***** válasza:
76%

Akármit mondasz neki tudja hogy igazad van, de nem hiszem hogy érdekelni fogja.

Sajnos van ilyen, férfi is, nő is.

Szerintem felesleges beszélni vele, lépj tovább, idővel jobb lesz.

F25

2017. okt. 8. 19:18
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as válaszolónak tökéletesen igaza van.

Sajnálom amúgy, velem is megtörtént pont ugyanígy. Vele vesztettem el a szüzességem is és az a szemétláda csak azért járt velem, hogy féltékennyé tegye a volt nőjét, aki megcsalta... Borzalmasan fájt. Két évig pasik felé sem néztem.

De! itt vagyok és "túléltem". Neked is jobb lesz, hidd el. :-) Felejtsd el ezt a p@csfejet!

2017. okt. 8. 20:53
 10/12 anonim ***** válasza:

Amikor én ilyen helyzetben voltam, kivártam a megfelelő alkalmat és szembesítettem az illetőt. Több ilyenben is volt már részem sajnos, így utólag már nevetek a reakciókon.

Volt, aki tagadni próbált, aztán mikor rájött, hogy tényleg képben vagyok és tudom a szemét dolgait, sírva fakadt és könyörgött, hogy bocsássak meg neki. (Azóta is keres néha, pedig már gyereke, családja van.)

A másik alkalommal szó szerinti tányérdobálás volt, mert nem bírta elviselni, hogy rájöttem arra, hogy átvert és becsapott..

Mindkét kapcsolatnak vége lett, mindketten jobban bánták, mint én, én emelt fővel léptem ki a kapcsolatból és bár nagyon csalódott és szomorú voltam, vissza se néztem. :D

Ez csak egy időszak, de legyen büszkeséged és önbecsülésed. Utólag már nevetni fogsz ezen, ráadásul én hiszek abba, hogy mindenki visszakapja az élettől azt, amit beletett..

Szóval fel a fejjel, valahol vár Rád a herceg fehér lovon, aki szeret és megbecsül és aki nem fog becsapni! ;)

Addig is kösd le magad, bulizz, barátnőzz, járj el edzeni. :)

Sok sikert! :)

24N

2017. okt. 8. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!