Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak éreznétek ha a barátnőtök csókolózna a barátnőjével?
Figyelt kérdés
Mint kiderült egy hétvégi bulin a barátnőm smárolt egy barátnőjével azért nem mondom rosszul esett, de még sem hatalmasodott el rajtam rossz érzés...2017. okt. 3. 05:18
11/13 anonim 

válasza:

Igen. Az én olvasatomban egy párkapcsolat két emberről szól. Ha rajtam kívül mással is intim viszonyba kerül, az a harmadik fél nemétől függetlenül megcsalás.
12/13 anonim 

válasza:

most ez komoly?
annak titulálod aminek akarod, a megcsalás relatív, ha neked annak számít, akkor az, viszont akkor beszéld meg a pároddal, hogy neked mi a megcsalás fogalma, hogy többször ne kövessen el hibát.
13/13 anonim 

válasza:

Én szerencsésnek érezném magam!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!