Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el kapcsolatban, hogy a felek hűségesek legyenek, ha a Homo Sapiens nem is monogám?
az ember azért ember, mert gondolkozik és le tudja győzni az ösztöneit.
Pl nagy az ösztönöm arra, hogy fejbe lőjem a hülye embereket a hülye kérdéseikkel, de mégsem teszem, mert gondolkozok és tudom mivel jár a következmény.
És azt is tudom, hogy mivel jár a következménye annak, hogy megcsalom a páromat.
Egyrészt, a mai ember nem Homo sapiens, de azért ügyes vagy :DDD
Másrészt, köszönöm, de nem kell az én nevemben nyilatkozni, én személyszerint monogám vagyok. Elhiszem, hogy nem mindenki az, nem kapálózok, hogy mindenki legyen holtig hűséges, de én majd magamnak eldöntöm, hogy én mit preferálok.
Harmadrészt azért pöppet több állatfaj van, ami monogám, nem csak 5, és köztük több majomféle, szóval ez alapján annyira nem áll tőlünk távol. :)
Az, hogy te fűvel-fával lefeküdnél, az a magánügyed, ne akarj már evolúciós tényeket rátukmálni a komplett emberi fajra, hogy legyen kifogásod.... :DDDDD
Én nem a szexuális hűséget várom el, hanem az őszinteséget.
Szóval ha nem bír a pi.c.s.áján nyugodtan megülni a kis ribizli, akkor ne kamuzza az ellenkezőjét, hanem mondja el előre, hogy ő nem a hűséges fajta, és akkor én se leszek az, ennyi, nincs ezzel semmi gond.
ha összehasonlítom az oroszlánfókával, akk kb az jön ki, hogy, amíg a fóka képes megd_gni 40 nőstényt, addig egy átlag férfinak a nem túl sokadik kiadósabb menet után leszakad a farka nagyjából és valószínűleg nem is bírja szusszal.
Plusz ugye nálunk a párzási időszak nem releváns, hanem inkább folyamatos :P ;)
lehet hogy a Homp Sapiens nem monogám, de ők ki is haltak már rég.
Mi már Homo Sapiens Sapiensek vagyunk. Ja és tudunk gondolkodni, nemcsak ösztöneink vannak...
Ezt honnan idézted? :D
Akkor én egy külön faj lennék? Merthogy abszolút monogám párti vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!