Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vannak itt olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akiknek nincsen bűntudata megcsalás után? :D

Figyelt kérdés
A megcsalás amúgy is már egy full elfogadott és megszokott dolog. Csak kíváncsi vagyok.
2017. szept. 25. 10:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

"A megcsalás amúgy is már egy full elfogadott és megszokott dolog."

Már akinek.

2017. szept. 25. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem volt, miutan a baratnom is megcsalt :)))

De egyebkent nyilvan lett volna. Viszont ismerek olyan csajt akinek egyaltalan nincs es kabe minden heten megcsalja a pasijat. Ha ez segit. Es a baratnoi is ilyenek. De komolyan mondom oket konnyu kiszurni :D

2017. szept. 25. 10:09
 3/13 kén_ ***** válasza:
100%
Gondolom elmúltál már 12-13 éves, szóval tisztában kell lenned azzal, hogy vannak szar emberek.
2017. szept. 25. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
17%

Azt nem értem, hogy miért vagy kapcsolatban, ha más után esz a fene ? Nincs semmi értelme.

Evidens ha megcsalsz valakit akkor már nem 100%os a számodra, innentől csak feleslegesen bántod és bonyolítod mindkettőtök életét.

Bűntudatnak ehhez semmi köze, egyszerűen értelmetlen.

2017. szept. 25. 10:15
 5/13 anonim ***** válasza:

Lol, hogy jön ide Soros? :))

De amúgy igen, az egyik magyarázat, ha pszichopata az illető, egy másik meg mondjuk, ha tudja, hogy a másik is megcsalta őt.

2017. szept. 25. 10:35
 6/13 kén_ ***** válasza:
Nagy hatással van rá a média, plakátok. Csak a szokásos, tudod.
2017. szept. 25. 10:37
 7/13 kén_ ***** válasza:
56%

Nem, az én logikám szerint olyasmit keversz ide - politika -, ami teljesen irreleváns, szükségtelen a kérdés szempontjából. Itt most már pontosan 4 válasszal több van, mint kellene lennie. Senkit nem érdekel se a te hobbid, se az én véleményem semmiféle politikával kapcsolatban, szóval szerintem szorítkozzunk csak vissza a kérdésre, lévén, hogy ez az oldal erről szól.

A megcsalás nem "full elfogadott, megszokott" dolog. Vannak emberek, akiknél igen, de azon emberek meg úgyse alakítanak ki valós, mély párkapcsolatot.

2017. szept. 25. 10:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Soros György nem politikai szereplő, tehát egyáltalán nem kevertem ide semmilyen politikát. Az engem agymosottnak nevező emberke keverte ide a politikát.

2017. szept. 25. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:

2 nővel volt szeretői viszonyom eddig, és egyiknek sem volt bűntudata soha. Teljesen lazán vették.

Olyan volt mintha a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy mással is szexelnek a férjükön kívül.

2017. szept. 25. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Elfogadott dolog?

Hahó! Lemaradtam! :D Mióta elfogadott?

2017. szept. 25. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!