Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Neked bejött végül az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked bejött végül az a megérzésed, amikor úgy érezted, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Minden nő megérzi ha a párja furcsán kezd viselkedni.

2017. szept. 22. 16:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Be...
2017. szept. 22. 16:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Aki eddig gyanús volt, mindig kiderült, hogy igazam van.
2017. szept. 22. 16:52
 3/22 A kérdező kommentje:
elmeseled mibol erezted?
2017. szept. 22. 16:52
 4/22 anonim ***** válasza:
53%
A volt páromnak nem jött be.
2017. szept. 22. 16:58
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Be jott. De eleg egyertelmu jeleket kapsz tole (sajat tapasztalatbol irom ezt nem pedig altalanositva)

Eddig akinel ketelyeim voltak azokrol mind kiderult hogy jogos felelmekkel es stresszel kuzdottem. :)

2017. szept. 22. 17:05
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Bejött. Éreztem, hogy nem szeret. Tagadta, de akit már szerettek igazán, az megérzi, amikor valami nem az igazi.
2017. szept. 22. 17:24
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem, mint a tenyerem, sose tudott hazudni, csak megpróbálta és el is hitte, hogy madárnak tud nézni, ettől pedig mindig megnyugodott. Egyértelmű volt, hogy érzelmileg van valami zavar nála. Folyamatos ellentmodások, tagadás, bűntudatból fakadó cselekvések, de mind csak felszínes, amelyekből egyből érezni, hogy csak az önmaga megnyugtatására szolgál, mivel semmi köze nem volt hozzám, de még is nekem szóltak, vagy is csak a bűtudatának. Folyamatos hárítás, bizonyos témák kerülése.
2017. szept. 22. 17:27
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Mégis mit vársz kérdező, ki fogja beismerni, hogy nem jött be és ok nélkül féltékenykedett?
2017. szept. 22. 17:37
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem féltékenykedtem, csak figyeltem. Végül pedig egyértelmű tény volt, amit egy illuzionista se tudott volna eltitkolni...bár még ekkor is tagadott, ekkor már nem tudtam eldönteni, hogy ő valóban tollakat lát-e, a végsőkig képes volt tagadni :D
2017. szept. 22. 17:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos.
2017. szept. 22. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!