Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Neked bejött végül az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neked bejött végül az a megérzésed, amikor úgy érezted, hogy megcsal?

Figyelt kérdés
Minden nő megérzi ha a párja furcsán kezd viselkedni.

2017. szept. 22. 16:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Be, eddig egy srácra gyanakodtam csak, igazam is volt.
2017. szept. 22. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos.

Féltékeny ugyan nem voltam, de a megérzésem nem csalt.

2017. szept. 22. 20:56
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer éreztem ilyet, a kapcsolatunk elején..

Akkor az előttem lévő exe nyomult rá egy buliban.

Állítása szerint semmi nem volt és lekoptatta. Viszont nagyon sokáig volt bennem emiatt egy rossz érzés, és több vita az évek alatt, mert bizony elő-elő tört..

Persze minden alkalommal azt mondta, hogy nem volt semmi.Az érzés viszont még bennem van olykor, és ez már pár éve volt.. Csak azt nem tudom, hogy amiatt, hogy nem volt vele őszinte, mert félt hogy bekavar neki, vagy amiatt, mert tényleg volt valami.

N

2017. szept. 22. 21:14
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Bejött, igen. Megfigyelő típus vagyok, és ha ismered a masik embert, akkor más lesz a viselkedése, amikor "kilóg a lóláb". Kis sunnyogasok, az imitált kedvetlenség vagy a túlzott jó kedv mutatkozik meg stb. Kerüli az egyenes tekintetet.
2017. szept. 22. 23:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nekem sem hazudtak a megérzéseim. Annyira tagadta, és közben annyira egyértelmű volt. Az egész azzal kezdődött, hogy megváltozott a telefonon a feloldó kódja, sosem néztem meg, mikor megpróbáltam feloldani a kocsiban mellette, kinevetett,hogy látja legalább nem kutakodok,ugyanis 2-3hónapja már más a kód. Majd furcsa mód jöttek a mindennapos autó mosások?! Már hetek óta nem aludtam, mikor éjszaka eszembe jutott, hogy láttam a kódját. 1-2órát forgolódtam mellette a gondolattal, hogy ez nem oké, és hogy én nem csinálok ilyet, de aztán az engem ne nézzék hülyének érzés győzött... Felnyitottam, két nő üzenete volt benne, az egyik kerek perec leírta, hogy jó volt veled ma(autómosás igaz?:))... Hajnal 3kor tettem ki a szűrét, amit ő egy bazinagy pofonnal díjazott, így utoljára. Így utólag örülök hogy megszabadultam tőle, és remélem azóta is jól megvannak, és őt nem veri át. :)
2017. szept. 22. 23:42
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez annyira szomoru ...en mar nem hiszek a komoly elkotelezodesben. A ferfiaknak nem ertem,miert jo ezt csinalni.Ha nem jo akkor mehetnenek,ehelyett hulyitenek. Hat fel kell keszulni,es figyelni kell!
2017. szept. 23. 06:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Az meg rosszabb,ha nem is feltetelezned hogy megcsal,megis megteszi.Nem gondoltam volna rola,es jele se volt,mert reggel ugyanugy hazajott 24 oras szolibol,lefekudt,pedig ejjel ment le hozza a noje a melohelyere kufircolni...

Ha lett volna megerzesem,jobb lett volna..

2017. szept. 23. 16:14
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Bejött igen. A tapasztalataim és elmondások alapján is állíthatom, hogy ha megérzel valamit, csak úgy egyszer csak, akkor azt az érzést nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Klasszikus jelei vannak, de ha nem is, akkor is lehet tudni.

2017. szept. 23. 17:34
 19/22 anonim ***** válasza:
42%

"A ferfiaknak nem ertem,miert jo ezt csinalni."

Te meg felteszel egy olyan kérdést, amire csak egyfajta véleményt fogsz kapni, utána meg általánosítasz ebből az egyfajta véleményből. Hát, te sem vagy egy szellemi sasmadár, kérdező.

2017. szept. 23. 17:53
 20/22 anonim ***** válasza:
Bejött mindkét nőnél.
2017. szept. 24. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!