Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked bejött végül az a megérzésed, amikor úgy érezted, hogy megcsal?
Sajnos.
Féltékeny ugyan nem voltam, de a megérzésem nem csalt.
Egyszer éreztem ilyet, a kapcsolatunk elején..
Akkor az előttem lévő exe nyomult rá egy buliban.
Állítása szerint semmi nem volt és lekoptatta. Viszont nagyon sokáig volt bennem emiatt egy rossz érzés, és több vita az évek alatt, mert bizony elő-elő tört..
Persze minden alkalommal azt mondta, hogy nem volt semmi.Az érzés viszont még bennem van olykor, és ez már pár éve volt.. Csak azt nem tudom, hogy amiatt, hogy nem volt vele őszinte, mert félt hogy bekavar neki, vagy amiatt, mert tényleg volt valami.
N
Az meg rosszabb,ha nem is feltetelezned hogy megcsal,megis megteszi.Nem gondoltam volna rola,es jele se volt,mert reggel ugyanugy hazajott 24 oras szolibol,lefekudt,pedig ejjel ment le hozza a noje a melohelyere kufircolni...
Ha lett volna megerzesem,jobb lett volna..
Bejött igen. A tapasztalataim és elmondások alapján is állíthatom, hogy ha megérzel valamit, csak úgy egyszer csak, akkor azt az érzést nem szabad figyelmen kívül hagyni.
Klasszikus jelei vannak, de ha nem is, akkor is lehet tudni.
"A ferfiaknak nem ertem,miert jo ezt csinalni."
Te meg felteszel egy olyan kérdést, amire csak egyfajta véleményt fogsz kapni, utána meg általánosítasz ebből az egyfajta véleményből. Hát, te sem vagy egy szellemi sasmadár, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!