Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előbb-utóbb minden férfi megcsalja a párját?
Akkor is, ha egyébként ki vannak elégítve? Egyetlen nő hosszú ideig úgyse elég egy egészséges férfinek?
Vagy ha mégse csalja meg, mert nincs rá lehetősége vagy szereti, és ellenkezik az elveivel, előbb-utóbb úgyis elkezd másról fantáziálni és megpróbál más nőket a barátnője helyébe képzelni? Esetleg szexchat másokkal, képküldözgetés sunyiban?
Szóval a hosszú távú kapcsolatoknak ilyen szempontból mindig rossz végük lesz?
Most jön az hogy minden férfi bunkó , hazug és félre lép a felesége meg otthon várja , főz takarít stb...../ minta feleség/ de v mikor a szex miatt mennek félre, erre senki sem gondol, gondolt?!:(
Azt hiszed a gyengébbik nem tökéletes?!:(
Bocsánat.
A nőkben is van ilyen, mert nekem csak ilyen volt ::((
Ha a férfi normális a no csalja meg, vagy fordítva... szerencse kell mindenhez.
Jesszus... voltatok ti már kapcsolatban?
Nem. Nemtől függetlenül, aki értelmes, komoly, hosszú távú kapcsolatban van valakivel, akit szeret, az nem fogja megcsalni. Ilyen egyszerű a képlet.
Akik itt sorban pontozzák le a realistákat azok álomvilágban élnek? Csak nézzenek szét a rokonaik/barátaik/szüleik között mennyi megcsalás történik.
Jah... és a legtöbb soha nem derül ki szóval ennyit erről. Persze jobb úgy gondolni, hogy minden olyan mint ahogyan a mesékben van megírva.
Én soha sem voltam a hűség rabja - hogy finom legyek.
Ha van lehetőség, biztos félre dugok.
De kizárólag mindig férjes asszonyokkal, mert azokkal kisebb a kockázat; ők elővigyázatosabbak és könnyebben kaphatók.
Ennyit a nőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!