Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fiúk, nektek a szopás megcsalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek a szopás megcsalásnak számítana?

Figyelt kérdés

Van párom, viszont egyik este összeismerkedtem egy sráccal, de nem történt semmi csak orál. Szóval nem feküdtünk le, csak én épp össze voltam veszve a barátommal, 1 hete nem beszéltünk, és akkor este elkapott a vágy, meg egy kis dac is volt bennem. Kibékültünk, de félek elmondani neki, hogy hogy fog reagálni. Szeretem őt, nem szeretném ha elhagyna. Szerintetek mit csináljak?

L/21

2017. szept. 19. 21:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
22%
#19 úgy látszik itt te nem vagy tisztában a női nemmel, és ezt nőként mondom :D Attól, hogy te személy szerint nem tennél ilyet, még más nő simán. Max nem beszélnek erről.
2017. szept. 19. 23:14
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Gratulàlok .Sztem mond el neki és a végét meg tudjuk mi fog történni.Dacból leszopni màst sztem attol függetlenül hogy nem dukmgta a farkát beléd attol még megcsalàsnak szàmit.
2017. szept. 19. 23:30
 23/30 anonim ***** válasza:
57%
dugta*
 24/30 anonim ***** válasza:
89%

Én sem értem ez a szopás-dolgot... még ha lefekszem vkivel, vagy ha alaposan kinyalnak, azt mondom jó volt, de abban mi a jó egy nőnek, hogy lecidáz egy random srácot?

Sose értettem az ilyet, ill. sose éreztem vágyat arra, hogy csak úgy random rábukjak egy fhaszra...

Jah ha nem lett volna egyértelmű, nő vagyok...

25/30 anonim ***** válasza:
82%
21# Te is annyira vagy max no mint a kerdezo, de meg ha valoban no is vagy, akkor te vagy a kisebbseg. A nok TOBBSEGE nem lat semmi kulonosebb elvezetet egy random fassz szopasaban. Ettol meg lehetnek kivetelek, persze, de ritka.
2017. szept. 20. 00:04
 26/30 anonim ***** válasza:
88%

Egy not sem kap el a vagy, hogy egy koszos, idegen farkat leszopjon. Megis mi a jo neki abban?

L/21 pedig fiu. Csak almodozik arrol, hogh ez vele megtortenik

2017. szept. 20. 00:38
 27/30 anonim ***** válasza:
80%

Meséld el a pasidnak, aztán majd a fejen amit vág, látni fogod, hogy megcsalásnak tartja -e. ;)

Egyébként a dugás, de még az is, hogy kinyaltak, hitelesebb sztori lett volna mint ez.

Egy normális nő max annak a pénisznek a leszopására érez vágyat akinek a tulajdonosába szerelmes, nem egy vad idegen mocskos farkára.

2017. szept. 20. 01:32
 28/30 anonim ***** válasza:
40%
ha lenyelted akkor megcsalás
2017. szept. 20. 07:08
 29/30 anonim ***** válasza:
57%
ugye ez csak kitalált kérdés?! kérlek legyen az...
2017. szept. 20. 07:13
 30/30 anonim ***** válasza:
WHOOOOORE!
2017. szept. 23. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!