Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek a szopás megcsalásnak számítana?
Van párom, viszont egyik este összeismerkedtem egy sráccal, de nem történt semmi csak orál. Szóval nem feküdtünk le, csak én épp össze voltam veszve a barátommal, 1 hete nem beszéltünk, és akkor este elkapott a vágy, meg egy kis dac is volt bennem. Kibékültünk, de félek elmondani neki, hogy hogy fog reagálni. Szeretem őt, nem szeretném ha elhagyna. Szerintetek mit csináljak?
L/21
"Szeretem őt"
Már itt tévedésben élsz cicavirág.. Ha valakit szeretek akkor nem szopok le valami tök ismeretlen csávót egy buliban mert éppen össze vagyunk veszve... Légyszi legyen kamu kérdés..
#14: "... minket nem szokott elkapni a vágy, hogy csak úgy leszopjunk egy random srácot, pláne nem dacból..."
Óóó, dehogynem, csak éppen nem túlzottan vagytok büszke arra, hogy reflexből buktok rá a falloszra.
Bill Clinton óta, mint tudjuk, az orális kielégítés nem szex, tehát nem számít megcsalásnak.
Na, most komolyan, megcsaltad. És ha szeretnéd, nem lenne semmiféle álindokod (veszekedés), hogy ilyet tegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!