Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, most ez hogy is van?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam ezt a süket dumát,hogy családos nők szeretőt tartanak akár éveken át a max, eddig 20év volt amiről tudok és a végén mindig ezt a süket dumát hallom hogy de a férjemet szeretem,vagyis itt arról van szó hogy amit a férj nyújt azt szeretik nem a férjet,fogalom zavar van? Hogy is van ez?2017. szept. 13. 09:46
1/12 anonim válasza:
Akkor mit mondasz, amikor családos férfiak tartanak éveken keresztül szeretöt, de közben állítják, hogy a feleségüket szeretik, vagyik itt arról van szó, hogy amit a feleség nyújt, azt szeretik, nem a feleséget? Hogy is van ez?
2/12 anonim válasza:
Mindenki azt szeret akit akar. Poliamória a megoldás.
3/12 A kérdező kommentje:
ezeknek az illetőknek nagy a szivük,na ez sem jo minden esetben.
2017. szept. 13. 10:10
4/12 A kérdező kommentje:
első! A férfiak köztudott csak üriteni járnak félre semmi extra,de a nők?
2017. szept. 13. 10:11
5/12 anonim válasza:
Szerintem ha valaki nagyon szeret valakit,nem tudja megcsalni.Ha már lapos az egész,nincs szerelem,csak némi szeretet meg tisztelet,vagy csak egyik-másik,valami nem teljes,akkor lép félre,hiába mondogatják ezt a pedig szeretem őt dumát.. ha szeretek valakit,akkor tisztelem is annyira,hogy nem lépek félre.De mivel ilyenkor nincs tisztelet,így őszinte szeretet sincs,hiába áltatják magukat egyesek.Meg ez a nem hagyom ott,mert vannak gyerekek,meg sok mindent megéltünk duma.. repüljenek ki csak a gyerekek,aztán megnézném mit csinálnak ketten egyedül öreg korukra.. mert hogy nem a hintaágyon ülve fogják egymás kezét szorongatva a boldogságtól ,az is biztos.. De az ilyenek meg is érdemlik ezt,ha gyávák szakítani.
6/12 A kérdező kommentje:
ezt is azért mert álltalában a feleségek 99%-a nem képes kielégiteni a férjüket szexuálisan egy idő után.
2017. szept. 13. 10:12
7/12 A kérdező kommentje:
5-ös full igazad van!
2017. szept. 13. 10:13
8/12 anonim válasza:
Na a nôk meg élvezni jàrnak a szeretôhôz ,ezis azért mert a férfî màr nem képes egy idô utàn rendessen kielégîteni.
Ennyi!
N25
9/12 anonim válasza:
A férfiak azért járnak, mert gyökerek, a nők is.
10/12 anonim válasza:
"
első! A férfiak köztudott csak üriteni járnak félre semmi extra,de a nők?"
Na ne mondd. Ez igy nem igaz. Sok esetben nem csak azert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!