Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett belőlem a barátnőm?
Egy kicsit hosszú a sztori.
Idén nyáron találkoztunk a barátnőm egy régi, iskoláskori ismerősével. Jó arcnak tűnt a gyerek, az állatorvosira járt, és ezért csomó mindenben volt pár jó ötlete a lovainkkal kapcsolatban, amiért én külön hálás is voltam neki. Anyuékkal is jó kapcsolatba került, apám is csípte. Kiderült, hogy a kollégiumból ki kell költöznie nyárra, de nincs hova mennie, ezért apámék (az én ötletemre ráadásul!) felajánlották neki, hogy nyárra legyen albérlő nálunk az emeleten. A nővérem még örült is neki, hogy milyen jóképű hapi fog nálunk lakni...... De ekkor sem volt vele semmi baj, időben fizette a lakbért, rendes volt. Egyszer még túrázni is eljött velünk.
Így utólag visszagondolva mindenkivel jóban volt, velem is, éppen csak a barátnőm beszélt mindig teljesen közömbösen róla. Még furcsálltam is, hogy mi baja vele. (Ja, ha nem derült volna ki a barátnőm is velünk lakik.)
Aztán most nyár végén az gyerek elköltözött, a barátnőm pedig teljes letargiába esett. nem mond semmit, de érzem, hogy valami nem stimmel, olyan erőltetett, a mosolya. A szex is csak immel-ámmal megy.
Kezdem azt hinni, hogy beleszeretett a paliba, esetleg volt is valami közöttük. Bár bízom a barátnőmben, és ha belegondolok, nem is lett volna alkalma megcsalni ezzel a gyerekkel, mégis látom, hogy tiszta depressziós, és már nem tudok mire gondolni.
Az a baj, fogalmam sincs, hogy volt-e valami közöttük annak idején. Az elején azt hittem, nem, de simán lehet, hogy igen, ami most fellángolt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Na erre varrjatok gombot!
Kibújt a szög a zsákból!
leültem beszélgetni a barátnőmmel! Bár túrót leültem, hanem egyszerűen csak nem hagytam aludni, míg el nem mondja, hogy most akkor mi van! Mert már túl sok ideje húzódik ez a letargia!
Következő a szitu. Nagynehezen kibökte, amikor direktbe rákérdeztem, hogy mi van ezzel a gyerekkel, hogy régebben, amikor ismerték egymást, 8 vagy hány évvel ezelőtt (!!), a barátnőm teljesen szerelmes volt a hapiba. Mondom remek! Nekem már itt felment a pumpám, de mondom most már meghallgatom, ha belekezdett. Merthogy állítólag akkor nem volt semmi köztük, a srác "észre sem vette", hogy a barátnőm szereti, vagy ha észrevette úgy tett, mintha nem venné, mert nem érdekelte! És állítólag barátnőm túltette magát akkor ezen.
Aztán most meg ugye beállított ez a muki az életünkbe, és a barátnőm (saját elmondása szerint!) azt tapasztalta, hogy most fordult a kocka közöttük, a gyerek nyomult, ő meg mivel már túl volt rajta, az elején nem érdekelte, de aztán egyre inkább kezdtek visszajönni a régi érzelmei!!
Hát eszem ...szom megáll!! És akkor egyszer csak kimondta, hogy úgy érzi, hogy ismét beleszeretett....!!
Úgy álltam ott mint .. nem is mondok hasonlatot, hogyan!!
Még hozzátette, hogy azért nem akarta elmondani eddig, mert azt hitte akkor elveszíthet engem. Na nem akartam mondani neki, hogy nem tippelt azért rosszul!
És akkor itt én mentem ki szó nélkül a szobából.
Most meg itt vagyok és gépelek, majd fel robbanok az idegtől, és tényleg fogalmam sincs, most erre mi a francot mondhatnék neki.
Semmit nem kell mondani. Vagy megoldja a csaj magába vagy szétmentek. Erre nincs mit mondani. Az egyértelmű hogy nem akar elveszíteni és az érzelmeinek nem parancsolhat az ember csak a tetteiért felel.
Ha nem tudod ezt feldolgozni akkor külön utakon kell folytatnotok. Ha te nem akarod megszakítani a dolgokat akkor vársz amíg dűlőre jut.
Jelenleg épp azért letört mert nem tudja kezelni a benne kialakult dolgokat. De szerintem azt díjaznod kéne hogy küzd.
Hát ez az a helyzet, amiből érdemes mielőbb menekülni. Egyszer volt egy csajom, akivel hasonlóan alakultak a dolgok. Miattam hagyta el az exét, aztán egy idő után ő is benyögte, hogy az exéért is odáig van... meg persze értem is, nem akar elveszteni, blablabla...
Azt vettem észre az egészben, hogy neki végső soron még hízelgett is, hogy két férfit is hitegethet. Persze verbális kommunikáció szintjén az volt, hogy "jaj, hidd el, nekem a legrosszabb", meg "úgy sajnálom, ez nekem is fáj"... de ha valakinek tényleg annyira sz.r és rossz, akkor igyekszik kilábalni abból a helyzetből, ő viszont hónapokig semmit sem tett, hogy változzon a szituáció. Néha benyögött valami szappanoperába való közhelyet, pl. "ó, bárcsak kettő lenne belőlem!", és ezzel le is tudta a dolgot.
A vége - gondolhatod - az lett, hogy kidobtam.
nézd, én nem vagyok hasonló szituációban,de valahogy értem mire gondol a barátnőd.
Engem megcsalt a férjem(vagyis egyéjszakással félrelépett). Megbocsátottam neki, mert nem akartam elveszíteni,de azóta örlődöm. Próbálom elterelni a figyelmemet és sírok ha nem látja, mert vergődök. Nem akarom elveszíteni,mert tudom hogy megbánta és még szeretnék vele kapcsolatot,de úgy érzem mégis lépnem kéne.
Na a barátnőd is így lehetett: találkozik a régi szerelemmel és ez visszahozta az emlékeket, csak az a bibi hogy egy nem létező dolog után áhítozik, mi lett volna ha összejönnek szitu. És még mindig szeret téged ezért ellenállt(hisz nem csalt meg) tehát bár fizikailag nem csalt meg,de a szíve elhúzza. Vergődik a két pasi között, aminek viszont az lesz az eredménye hogy két pad közé esik(hisz a másik fickónak csak trófea lenne).
Helyedben ezt átbeszélném vele, hogy ugye tudja, hogy ha kellett volna a fickónak akkor lépett volna és csak az ismeretlen vonzalma miatt azt "hiszi" hogy szerelmes. Próbáljatok egy párkapcsolati terápiát ha még látsz erre valami esélyt, bár az a fürdőszobás szöveg a barátnődtől elég bunkó dolog volt.Érezte a bűntudatot és megpróbálta rádkenni azt.
A lényeg egyszer rendesen beszéljétek át(mindegy mi van ne menekülj ki)és ha kell jussatok el a megoldásig vagy ha más nem akkor a felismerésig ami szakításhoz vezet majd,de legalább mindenki tovább léphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!