Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett belőlem a barátnőm?
Egy kicsit hosszú a sztori.
Idén nyáron találkoztunk a barátnőm egy régi, iskoláskori ismerősével. Jó arcnak tűnt a gyerek, az állatorvosira járt, és ezért csomó mindenben volt pár jó ötlete a lovainkkal kapcsolatban, amiért én külön hálás is voltam neki. Anyuékkal is jó kapcsolatba került, apám is csípte. Kiderült, hogy a kollégiumból ki kell költöznie nyárra, de nincs hova mennie, ezért apámék (az én ötletemre ráadásul!) felajánlották neki, hogy nyárra legyen albérlő nálunk az emeleten. A nővérem még örült is neki, hogy milyen jóképű hapi fog nálunk lakni...... De ekkor sem volt vele semmi baj, időben fizette a lakbért, rendes volt. Egyszer még túrázni is eljött velünk.
Így utólag visszagondolva mindenkivel jóban volt, velem is, éppen csak a barátnőm beszélt mindig teljesen közömbösen róla. Még furcsálltam is, hogy mi baja vele. (Ja, ha nem derült volna ki a barátnőm is velünk lakik.)
Aztán most nyár végén az gyerek elköltözött, a barátnőm pedig teljes letargiába esett. nem mond semmit, de érzem, hogy valami nem stimmel, olyan erőltetett, a mosolya. A szex is csak immel-ámmal megy.
Kezdem azt hinni, hogy beleszeretett a paliba, esetleg volt is valami közöttük. Bár bízom a barátnőmben, és ha belegondolok, nem is lett volna alkalma megcsalni ezzel a gyerekkel, mégis látom, hogy tiszta depressziós, és már nem tudok mire gondolni.
Az a baj, fogalmam sincs, hogy volt-e valami közöttük annak idején. Az elején azt hittem, nem, de simán lehet, hogy igen, ami most fellángolt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Nem az a lényeg hogy volt e vagy van e köztük valami.
Hanem az hogy te az ő számára nem vagy az igazi, ezek szerint. Ezen gondolkozz el. Nem szemétségből írom.
de bszki, semmi baj nem volt, míg a gyerek meg nem jelent. Most meg még ráadásul - mivel anyámék ugye nem tudnak semmit - még ők is emlegetik, hogy de kár hogy elment.....!
Szóval mi előtte boldogok voltuk.
Most komolyan, van olyan, hogy igazi? Szerintem nincs.
Tanuld meg a leckét: Nőkre ne alapozz és ne bízz bennük soha. A legtöbbjük ösztönlény és ha bejön valaki a képbe, aki beindítja az ösztöneiket, így jársz. Te egy megszokott fix vagy, a srác meg egy új extra volt.
A helyedben szakítanék vele.
Amig csak olcso csokit eszel, addig azt hiszed, hogy az jo es boldogga tesz. Aztan miutan egyszer megkostolsz egy minosegit is, utana az olcso csoki megsem tunik olyan jonak.
A csoki nem valtozik es a fogyaszto sem, csak rajon hogy van jobb is a vilagon, amirol o eddig nem tudott.
Most vagy én vagyok értetlen vagy tényleg lehet a bibis lábujjától egy döglött kismacskáig bármi baja a csajnak és mi (egyesek) itt megcsalásról meg szerelemről szövünk elméleteket?
Nem mondom hogy nem lehet akár az is a dolog mögött amire a kérdező gyanakszik de egy x éves elvileg jól működő kapcsolatban nem érdemli meg az ártatlanság vélelmét valaki? Főleg hogy a rossz kedven kívül semmi nem támasztja alá amit a kérdező feltételez.
Ha rossz kedvem van nekem is gyakran elmegy a kedvem a szextől (is) párom mégse gyanúsít meg állandóan.
Ülj le a pároddal és kedvesen kérdezz rá mi bántja. Biztosítsd a támogatásodról stb és ne engedd kibújni a beszélgetés alól. De ha egy mód van rá ne azzal kezd hogy biztos megcsalsz pistivel. Ezer oka lehet a tartós rosszkedvnek.
Bennem az merült fel, hogy nem lehet, hogy féltékeny a barátnőd? Oké, ez így hülyén hangzik, értsd jól.
Oké, neki a régi ismerőse, de kb. egyik pillanatról a másikra imádja a családod, hozzátok költözött, azóta is mindenki emlegeti, hogy milyen istenkirálytündérbubu.
Nekem az jutott eszembe, hogy esetleg őt nem fogadtátok anno *ennyire nagyon* nyíltan, kvázi küzdenie kellett az elfogadásért (nyilván nem utálatra gondolok, de azért egy párkapcsolatban, idegen háztartásban, azért ki kell alakítania a maga "helyét"...), és emiatt van benne egyfajta féltékenység, hogy bezzeg a havert meg rögtön mindenki imádja.
Én erre gondolnék, főleg, hogy már korábban is rideg volt.
Esetleg, bár iskoláskori ismerős volt, valójában nem volt akkora nagy barátság, mint te hiszed, esetleg idegesíti a barátnődet ez a fajta stílus, hogy rögtön mindenkinél benyalja magát (értsd jól, vannak ilyen emberek, hogy mindenki azonnal imádja őket), és emiatt meg bűntudata van, hogy ő örül, hogy végre lelépett...
"Almafáról barackot akarni; ez valamennyi nőnek a betegsége." (Flaubert)
Simán lehet, hogy megtetszett neki a másik fazon, nem is azért, mert mennyivel különb vagy minőségibb - csak egyes nőkre az "újdonság" megbabonázólag hat. Az kell, ami épp nincs.
Várnék néhány hetet....
Adnék egy kis időt, hogy összerendezze a gondolatait. Ha biztosan tudod, hogy a depresszióját a srác személye váltotta ki belőle, akkor annak távoztával valószínűleg rendeződni is fog. Ha nem javul a helyzet, akkor bizony nem tudsz mit csinálni, ha a párodnak nem rajtad járnak a gondolatai és saját magát siratja, akkor elereszteném bármennyire is kedves számomra.
Valószínűleg sokan párterápiát javasolnának, hogy próbáljátok meg helyrehozni a dolgokat, de jelen esetben ez csak időpocsékolás. A párod hozzáállásán csak ő tud változtatni, balhézhatsz, fenyegetőzhetsz, tapasztalatom alapján ez mit sem ér, csak megutáljátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!