Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszeretett belőlem a barátnőm?
Egy kicsit hosszú a sztori.
Idén nyáron találkoztunk a barátnőm egy régi, iskoláskori ismerősével. Jó arcnak tűnt a gyerek, az állatorvosira járt, és ezért csomó mindenben volt pár jó ötlete a lovainkkal kapcsolatban, amiért én külön hálás is voltam neki. Anyuékkal is jó kapcsolatba került, apám is csípte. Kiderült, hogy a kollégiumból ki kell költöznie nyárra, de nincs hova mennie, ezért apámék (az én ötletemre ráadásul!) felajánlották neki, hogy nyárra legyen albérlő nálunk az emeleten. A nővérem még örült is neki, hogy milyen jóképű hapi fog nálunk lakni...... De ekkor sem volt vele semmi baj, időben fizette a lakbért, rendes volt. Egyszer még túrázni is eljött velünk.
Így utólag visszagondolva mindenkivel jóban volt, velem is, éppen csak a barátnőm beszélt mindig teljesen közömbösen róla. Még furcsálltam is, hogy mi baja vele. (Ja, ha nem derült volna ki a barátnőm is velünk lakik.)
Aztán most nyár végén az gyerek elköltözött, a barátnőm pedig teljes letargiába esett. nem mond semmit, de érzem, hogy valami nem stimmel, olyan erőltetett, a mosolya. A szex is csak immel-ámmal megy.
Kezdem azt hinni, hogy beleszeretett a paliba, esetleg volt is valami közöttük. Bár bízom a barátnőmben, és ha belegondolok, nem is lett volna alkalma megcsalni ezzel a gyerekkel, mégis látom, hogy tiszta depressziós, és már nem tudok mire gondolni.
Az a baj, fogalmam sincs, hogy volt-e valami közöttük annak idején. Az elején azt hittem, nem, de simán lehet, hogy igen, ami most fellángolt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Még igaz is a gyanúd, és valóban fellángolása van a másik srác iránt a benned lévő kép szerint, én azért nem szakítanék egyből, ha nem csal meg.
Simán lehet bárkinek fellángolása egy hosszútávú kapcsolatban ( és van is a legtöbbnek), az ilyen akkor "nem ő az igazi" rózsaszínhabos babos mesékben jól teszed, hogy nem hiszel.
Ez emberi dolog.
Adj egy kis időt a dolognak, hiszen ha csak fellángolás, akkor ez hamar el is múlik, és természetes, hogy össze van zavarodva, vissza fog zökkenni, ha szeret.
Már ha valóban arról van szó, amit sejtesz, mert ez is csak tipp a részedről, és lehet, hogy rosszul raktad össze a képet magadban.
(Ráadásul azt írtad inkább közömbösen viselkedett/beszélt róla: szerintem a gond akkor lenne, ha inkább ezt kimutatja vagy úgy néz rá, közeledik felé. Szóval én inkább értékelném, hogy ha más hatással is van rá, de ő mégis tartja a 3 lépés távolságot.. Szóval én ebből a perspektívából is nézném a dolgot.)
26N
Emberek, ez az egész beszarás!
tegnap rajtakaptam, hogy egyedül bőg a fürdőszobában. Odamentem, hozzá, kérdeztem tőle mi van, igyekeztem lenyelni a mérgemet, rendes lenni. Nem mond semmit ! Régebben tudtunk megbeszélni dolgokat egymással, nem volt ezzel gond, most pedig azt mondja nekem, hogy "szerintem látod, mi bajom van" majd felháborodva elmegy! Kb. mintha engem okolna!
A haverokkal sem lehet megbeszélni a dolgot, mert ők is úgy vannak vele, hogy "az a srác aki nálatok lakott? ugyan már, az tök jó fej...! " A legjobb barátom meg hallgat, mint ...r a fűben, és ő sem mond semmit. !
Ez a titkolózás a legidegesítőbb az egészben! Mintha nekem már tudnom kéne valamit, vagy én nem tudom !
Szerintem nem nagyon van más hátra, állítsd falhoz a barátnőd. Ne kérdezgesd, hogy mi a baj, hanem közöld vele a gyanúd, hogy neki erről mi a véleménye.
Én még mindig tartom, hogy nem száz a megcsalás, mert ahhoz elég fura ez a reakció, ez a tudhatnádmibajom számomra elég logikátlan. De ez a fajta kiborulás már nem normális, valami baromi komoly van a háttérben.
Még az ugrott így be hirtelen, hogy mi van, ha a srác megpróbált (vagy nem csak próbált) az akarata ellenére rámászni? Vannak nők, akik az ilyet nem tudják kezelni, ez a fajta depresszió pedig jó érv lenne rá. Így tudnám értelmezni az eltávolodást, mert egyrészt ilyet ugye nem nagyon vall be senki, másrészt simán hibáztathat téged, amiért te vitted oda a srácot...
Ettől függetlenül tényleg nem tudsz mást tenni, mint tiszta vizet önteni a pohárba. Gondolatot olvasni nem tudsz, ő nem beszél hozzád, szóval mindenképpen a nyakába kell zúdítani a gondolataidat. Ha nem megcsalás, akkor lehet, hogy vérig sértődik, de legalább (talán) szóba áll veled, hogy akkor mégis mi.
Ha meg tényleg félrekacsingatott, akkor az is egyértelmű lesz a reakcióiból.
" "szerintem látod, mi bajom van" majd felháborodva elmegy! "
De most utána sem beszéltétek meg? Egyáltalán hogy lehet ez?
Konkrétan odavetett neked egy célzást, - ergo neked tudnod kéne szerinte- és nem beszélitek meg? Nem mentél utána?
2 dologra tudok gondolni:
Vagy valami banális dolog amit te észre sem veszel, pl megbántottad őt valamivel, de te nem sértésnek szántad és fel sem tűnt.
Vagy pedig arra utalt, hogy nem működik köztetek mostanában a dolog és már nem igazán szeret..
Minden esetre le kéne ülni és megbeszélni mi van, én nem tudnám elképzelni, hogy csak úgy faképnél hagyjon a másik egy ilyen után, ha már kérdezgetem mi a fax van.
JA és még valami:
"A legjobb barátom meg hallgat, mint ...r a fűben, és ő sem mond semmit. ! "
Ez is érdekes. A barátod talán azért hallgat, mert tud valamit, minden esetre érdekes.
N
U.I A fejleményeket írd meg légyszi, engem is érdekelne
U.I Gondolatszövésből már az is eszembe jutott, hogy nem is az állatorvosis csávó miatt, hanem a legjobb haverod miatt kéne aggódnod.
(persze ez csak kombinálás a részinfók alapján, de ebből nehéz összerakni a választ, csak találgatni lehet)
15-ös vagy
Jaj, félre ne értsd, én nem a te hibádnak vetettem fel, hogy nem mondta még el mi baja konkrétan,teljesen értelmes srácnak tűnsz.
Csak a szituáció idegesítő mivoltára utaltam, hogy engem is nagyon idegesítene,és képtelen lennék ezt ennyiben hagyni, hogy csak így ennyivel ott hagyjon.
Ezek szerint azóta sem beszéltetek erről, mi volt akkor a fürdőben a baja, és mire célzott?
Találkoztam a haverral. Felhoztam a témát, hogy ő esetleg tud-e róluk valamit.... bár neki is csak szépen puhatolózva, mert már attól is falnak rohantam, hogy ő is hogy hallgatott eddig!
Na de mindegy.
Végül kibökte, hogy egyszer, amikor találkoztunk közösen, mindenki ott volt, a kedves állatorvos ismerősünk is, a barátnőm meg én egyszer előbb elmentünk, és ők ott maradtak, tesómék, állatorvos barátunk meg a haver. És lódokikám állítólag többet ivott a kelleténél, annyira, hogy haver hívott neki taxit. (Ezt bezzeg nem láttam, sem én, sem a család, hogy ilyen is tud lenni.) És mondta a haver, hogy akkor dőlt a gyerekből a szó, és mondott mindent, hogy az ő régi szerelmét végre újra láthatja.....
Hát nem örültem!! Annak főleg nem, ezt haver miért nem mondta előbb, ....sszameg. Attól tartok, azért, mert hallott ő ott a lódoktor szájából többet is. Kérdés, hogy igaz-e.
Barátnőmmel szintén nem haladt semmit a dolog. Most meg továbbképzésen van egy hétig. Kíváncsi vagyok, ha hazajön, mi lesz. Jó lenne, ha visszaállna a rend.
Ez esetben meg is van a magyarázat arra, hogy "tudnod kéne", mi baja. Szerintem a barátnőd azt hiszi, te tudtad/sejtetted, hogy ők nem csak haverok voltak anno, és ezért mérges rád baromira, mert azt gondolja, pont emiatt direkt költöztetted oda.
Tesztelgetés vagy csak simán aljasság, tökmindegy, de ha azt hiszi, hogy direkt csináltad, akkor kész a hiszti tárgya. Aztán emiatt még simán lehet az is, hogy tényleg volt nyáron köztük valami, mert "te lökted a srác karjába".
Ültesd le, ha hazajön, szedj ki belőle mindent. Szorítok, hogy jó vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!