Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a Messenger beszélgetésről?
Szőke: kár hogy van neki barátnője
bár nemigazàn érdekel 😁
Barna (van benne egy vonónyi): az könnyen orvosolható 😶
Sz: hát jah, hívjuk inkább a volt csajának
B: nem házasok vagy valami :/
Sz: nem mintha az számítana 😁 úgysem jelent az már semmit, akkor meg... 😤
B: hát ez az, úgyhogy cselekedj (csöpögő orr emotikon, nekem olyan nincs)
Sz: na majd mindjárt (X száj emotikon, olyan sincs)
B: drukkolok (összetett kezek, gondolom ima vagy taps)
A párbeszédben a barátomról van szó, én vagyok a "volt csaja". A párbeszédről a screenshotot a szőke barátja (exbarátja?) küldte.
Hogy neked nincsenek barátaid, haverjaid, akikkel beszélgess a magánügyeidről?
csicska vagy :D
Azt, hogy a pasiddal kellene ezt megbeszélned. ha megcsal és zavar szakíts, ha meg nem csalt meg akkor kit érdekel mit írogat két csaj. Én is ezerszer "estem bele" foglalt pasikba és írkáltam a barátnőimmel, hogy mennyire jó lenne, ha nem lenne csaja. Ettől még nem hajtottam rájuk tényleg vagy tettem tönkre a kapcsolatukat, amit amúgysem lehet, ha a másik fél nem hagyja. Az, hogy közben a csajnak van pasija, legyen az ő meg a pasijának a problémája.
Ui: nem tudom, hogy jön a kérdéshez a bőrszín meg a smile-ik.
Én jól szórakoznék, ha valakik ilyeneket írogatnának a barátomról :D Írogassanak amit akarnak, én meg bízok benne, és boldogok vagyunk. :) Majd ha tényleg zaklatja vagy erőszakos lesz, akkor leépítjük.
Nem fogom nyomorultak miatt felhúzni magam :D
Miva'?!
Írd ki a tini kategóriába, hátha ott megértik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!