Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Adjam fel a tökéletes szexet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjam fel a tökéletes szexet a páromért?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon gáz és jellemtelen dolog, de csalom a páromat. Együtt élünk, szeretjük egymást,közös jövőképünk van. Ezt nem csak úgy mondom,hanem így van. A szexuális életünkkel sincs probléma,persze ennyi együttélés után kicsit egyhangúbb lett,de hol nem. Kielégítjük egymást. Biztos lenne,akivel jobb lenne a szex,de a páromat nem hagynám el ezért,mint mondtam kielégítő így is a szex. Ha nem lenne az,az más tészta persze. Van viszont mellette egy viszonyom. Nem a lelki oldal miatt,hanem a szex miatt. Egészen biztos vagyok benne, hogy senkivel nem tudnék jobbat átélni, mint vele. Messze felülmúlja az összes eddigi élményemet és minden téren jó adottságokkal rendelkezik. De soha nem bocsátanám meg magamnak,ha emiatt menne tönkre a kapcsolatom, gyötör is a lelkiismeretfurdalás. Másrészt egyből lehangolt leszek,ha arra gondolok, hogy lemondjak erről. Megbocsáthatatlan egy ilyen viszony?

20/N

2017. szept. 5. 10:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
Fel ne add! Tisztességgel köszönj el a "párodtol" és vadássz a kanokra!
2017. szept. 5. 11:42
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

az a gáz, hogy 20 évesen pár év után itt tartasz.

gerinced az nincsen.

szakíts és szexelj akivel akarsz

2017. szept. 5. 11:42
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Nem szereted a párodat, csak áltatod magad.

Tudom, mert én is voltam hasonló helyzetben, bár ott a kapcsolat már haldoklott egy ideje...

Döntsd el, hogy a szeretődet választod és amellett szabad leszel, és azzal fekszel le pluszban akivel akarsz (mivel nem vállaljátok fel egymást) vagy a pároddal maradsz, de megálljt parancsolsz magadnak és eltemeted magadban amit tettél!

2017. szept. 5. 11:43
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

1."Biztos lenne,akivel jobb lenne a szex"

2."Egészen biztos vagyok benne, hogy senkivel nem tudnék jobbat átélni, mint vele."

Csak én érzek ebben ellentmondást?

"Együtt élünk, szeretjük egymást,közös jövőképünk van." Két orgazmus között is erre gondolsz?

2017. szept. 5. 11:43
 15/18 anonim ***** válasza:
94%

Ha valakit igazán szeretsz, képtelen lennél neki tudatosan fájdalmat okozni (a megcsalás pedig annak számít).

Mondjuk nem értem, hogy ha elvileg kielégít ő vele a szex is meg minden, akkor hogy merült fel először, hogy szeretőt tarts. Ha minden szép és jó, akkor nincs igényed egy másikra.

Szerintem csak el vagy a másikkal, jó, hogy van egy biztonsági hálód, de nem szereted őt szerelemből, szívedből. Jobban tennéd, ha tennél mindkettőtöknek egy szivességet és szakítanál vele, vagy legalábbis bevallanád, hogy csalod, aztán döntse el ő, hogy mit akar. Szerintem feleslegesen rabolod szerencsétlen párod idejét, a jövőjét teszed tönkre.

2017. szept. 5. 12:18
 16/18 anonim ***** válasza:
94%

Már ne haragudj, de ez azért elég durva.

Még elég sok emberrel lehet közös jövőképed, és másokkal is együtt tudsz élni. Azt kétlem, hogy szereted, mert ha szeretnéd, akkor arra vágynál, hogy vele legyél, vele szexelj, és nem aláznád meg azzal, hogy egy másik pasi ágyában henteregsz.

20 évesen még fiatal vagy, lehet még akár 50 fiúd is, ezért igazán fölösleges megaláznod, hülyítened azt az egyet. Ha nem megy a kapcsolat, akkor vagy javítotok a szexuális életeteken (mármint egymással), vagy szétmentek békében.

Az egyáltalán nem járható út, amit te csinálsz. Úgy gondolod, hogy együtt maradsz a pároddal, mert közös a jövőképetek (ami 20 évesen még változhat), és akár 30-40 éven keresztül megcsalod? Azt az eget.

21/L

2017. szept. 5. 12:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a kérdező pont azt szeretné megtudni, hogy hogyan viselkedik vagy, hogy mennyire gerinctelen k..rva. A jövőjét sem most cseszi el. Nem értem, hogy miért ez a hozzászólások iránya. Az, hogy valaki nem tud ilyet elképzelni és ezért szid valakit az nem jó irány. Nem lehet felrúgni helyzeteket, ami után mehet a párkapcsolati problémák részlegre az éveken át tartó válságával. A kérdező meg ott hibázik, hogy lelkiismereti problémával jön, amiben nem nagyon lehet segíteni. Talán annyit lehet hozzá mondani, hogy akkor nem lesz majd ilyen, ha rájön, hogy ezt a megcsalás játékot miért csinálja. A válasz pedig többnyire az, hogy maga miatt (a saját jóérzése miatt), amit az egyszeri ember önzésnek tart és tényleg az is, de lehet hogy csak egyszerű manipulációról van szó, tehát azt szereti, hogy befolyása van másokra. A másik embernek meg, aki csalva van az lenne a dolga, hogy a helyzetet felismerje és kezdjen vele valamit. Nem lehet mindenki helyett gondolkodni. 20 évesen még bőven van idő fejleszteni a technikát:) Ha jól csinálod a lelkiismeretfurdalás el fog múlni:)
2017. szept. 6. 03:45
 18/18 anonim ***** válasza:

20 évesen ilyen vagy, mi lesz veled 10 év múlva?

És még szaporodni is fogsz.

Az exem volt ilyen, de megjárta ezt az életstílust 37 évesen egy gyerekkel egyedül maradt.

2017. szept. 10. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!