Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjam fel a tökéletes szexet a páromért?
Tudom, hogy nagyon gáz és jellemtelen dolog, de csalom a páromat. Együtt élünk, szeretjük egymást,közös jövőképünk van. Ezt nem csak úgy mondom,hanem így van. A szexuális életünkkel sincs probléma,persze ennyi együttélés után kicsit egyhangúbb lett,de hol nem. Kielégítjük egymást. Biztos lenne,akivel jobb lenne a szex,de a páromat nem hagynám el ezért,mint mondtam kielégítő így is a szex. Ha nem lenne az,az más tészta persze. Van viszont mellette egy viszonyom. Nem a lelki oldal miatt,hanem a szex miatt. Egészen biztos vagyok benne, hogy senkivel nem tudnék jobbat átélni, mint vele. Messze felülmúlja az összes eddigi élményemet és minden téren jó adottságokkal rendelkezik. De soha nem bocsátanám meg magamnak,ha emiatt menne tönkre a kapcsolatom, gyötör is a lelkiismeretfurdalás. Másrészt egyből lehangolt leszek,ha arra gondolok, hogy lemondjak erről. Megbocsáthatatlan egy ilyen viszony?
20/N
Gondolj bele ,ha neki lenne ilyen viszonya mert a màsikkal jobb a szex. Te megbocsaltanàd e???
N25
SZAKÍTS.
Kár magadnak hazudni, hogy szereted, meg hogy kielégítitek egymást, meg ilyenek, csak röhejes leszel.
20 évesen nagyon gáz.
15-20 év házasság után is gerinctelenség lenne, de így... szánalmas vagy.
Nem szereted. Magadnak is hazudsz. Közös jövőkép..... Bla bla.... Honnan szedted a szöveget?
A kapcsolatod már tönkre ment.
Közös jövőkép? Ne viccelj. Nem tudod értékelni, amid van,
neked kell még egy kan. Csóri gyerek meg tesz azért, hogy
boldogulj, legyen jövőtök, normálisan áll a dolgokhoz, te
meg kb kinyírod ezzel. Tudod, eljön az idő, amikor már ez
a srác sem fog bottal sem piszkálni, aztán - ha tényleg
lelkis vagy - nyugtatókon fogsz élni, mert szó szerint
elkúrtad a jövődet. Felejtsd el mindkettőt, és keress
egy olyat, akit már nem fogsz megcsalni. Bár ez a jelle-
medből adódóan nem kivitelezhető.
A hozzáállás a megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!