Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm megsértődött rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megsértődött rám, már-már szakított, mert más nőkkel flörtöltem és randizni hívtam őket, lelépett nyaralni egy sportoló barátjával. Szerintetek van okom félni?

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hogy azért megy vele, mert ő lesz az új barátja? Azt mondta, hogy dehogyis, ő csak egy barát, azért megy, hogy kicsit kikapcsolja az agyát, de engem szeret. Ez a fiú egy sportos ember, jégkorongozik, kondizik, én egyáltalán nem vagyok az, inkább ilyen macis... sőt nagyon. Lengyelországba mentek másfél hétre a fiú családjához! Ezért félek extrán! Szerintetek megnyugodhatok? Ha szeret, visszajön? F25
2017. szept. 5. 06:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
11%

A csajnak már előbb megvolt a sportoló csávó, minthogy a kèrdező ezt csinálta volna, ez 100%. Szóval kèrdező, ne szomorkodj, úgyis megcsaltak volna, vagy már megvis tettèk.

2017. szept. 5. 10:44
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Szimpla kérdés: ha van barátnőd, miért hívtál másokat randizni és miért flörtöltél velük? Ezek után ne csodálkozz ha a csaj lelép!
2017. szept. 5. 11:32
 23/32 anonim ***** válasza:

''A barátnőm megsértődött rám, már-már szakított, mert más nőkkel flörtöltem és randizni hívtam őket''

Hat ez kva jo 😂😂😂

2017. szept. 5. 12:40
 24/32 anonim ***** válasza:
Megérdemled!
2017. szept. 5. 17:19
 25/32 anonim ***** válasza:
Kiábrándult belőled szerintem. Lehet, h nem az első nap, de a srác egész este fúrni fogja ez teljesen egyértelmű, sőt.... meséld majd el mit mondot mikor majd hazaér...
2017. szept. 9. 12:31
 26/32 anonim ***** válasza:
Sztem elbasztad nem kicsit hanem nagyon .De én mindenképp utanajàrnék hogy ezzel az àllitolagos fiú haverjaval mióta ismerik egymást .Mielőtt még magadat ostromolnàd .
2017. szept. 9. 15:17
 27/32 A kérdező kommentje:

Pár éve ismerik egymást, viszont már letiltott engem mindenhonnan, nem érem el, nagy nehezen írtam neki egy búcsúlevelet, amit barátnőjén keresztül jutottam el neki, nem is válaszolt...

Ja, nem volt kamu a kérdés! Elég rossz most nekem azért ezt nem érdemeltem, főleg ha tényleg vna köztük vmi

2017. szept. 9. 15:25
 28/32 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted te mit érdemelsz?
2017. szept. 9. 19:13
 29/32 anonim ***** válasza:
Na mikor ér haza kedvesed?
2017. szept. 11. 11:38
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mert a barátnőd talán megérdemelte, hogy más nőket hívj randira meg más nőkkel flörtölj? Ja, hogy neked mindent szabad? Szánalmas és undorító vagy!
2017. szept. 11. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!