Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A barátnőm megsértődött rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm megsértődött rám, már-már szakított, mert más nőkkel flörtöltem és randizni hívtam őket, lelépett nyaralni egy sportoló barátjával. Szerintetek van okom félni?

Figyelt kérdés
Kérdeztem tőle, hogy azért megy vele, mert ő lesz az új barátja? Azt mondta, hogy dehogyis, ő csak egy barát, azért megy, hogy kicsit kikapcsolja az agyát, de engem szeret. Ez a fiú egy sportos ember, jégkorongozik, kondizik, én egyáltalán nem vagyok az, inkább ilyen macis... sőt nagyon. Lengyelországba mentek másfél hétre a fiú családjához! Ezért félek extrán! Szerintetek megnyugodhatok? Ha szeret, visszajön? F25
2017. szept. 5. 06:34
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Miért nem biztat engem senki, hogy nem lesz gond? :( Rémálmaim vannak azóta
2017. szept. 5. 07:47
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
#11 nem is lesz gond, de ez főleg nézőpont kérdése. Pl. nekünk nem lesz gond, az exednek sem lesz gond, és a pasijának sem lesz gond, sőt, már neked sem kell foglalkoznod a dologgal! :)
2017. szept. 5. 07:58
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki egye meg amit főzött :-) Az én exem is ezt csinálta, aztán amikor én csináltam ugyanezt, hogy megtudja, milyen érzés, akkor kiborult, mint te. Előbb kell gondolkozni, ennyi :-)
2017. szept. 5. 08:24
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te annyira h*lye vagy, hogy a végén még megsajnállak. Ja mégsem. Mert annyi eszed van, mint egy marék molylepkének. Mégis mit gondolsz, mi lesz?

A csaj soha többet nem fog jelentkezni, arra mérget vehetsz.

Tanuld meg, hogy soha nem szórakozunk mások érzéseivel! És csodálkozol, hogy ez a "köszönöm"? No comment...

2017. szept. 5. 08:48
 15/32 anonim ***** válasza:

Szép pár vagytok. XDDD

21/L

2017. szept. 5. 09:01
 16/32 anonim ***** válasza:
Elveszítetted.
2017. szept. 5. 09:15
 17/32 acelsziv ***** válasza:
32%
Figyelj kamugép. Elkezdődött az iskola. Nem kellene már buzgón irkálnod a kötelezők kérdéseit a házi feladatokhoz?
2017. szept. 5. 09:18
 18/32 Blackfun ***** válasza:
32%
Az első héten még könyvosztás, meg jaj ismét suli még ne tanuljunk van. Ráérnek ilyeneket írkálni
2017. szept. 5. 09:24
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
A csaj hosszabb ideje csal tèged, csak mostmár van látazat-indoka is. Erre várt...
2017. szept. 5. 10:11
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Most őszintén, mit vártál?

Mit hittél, hogy neked mindent szabad, a barátnőd meg szépen legyen hűséges és rá se nézzen másra?

De te nyugodtan flörtölhetsz és hívhatsz randira másokat?

Nem csoda, hogy besokallt a barátnőd, ilyet megcsináltál vele.

Ha van egy kis esze, akkor kiszellőzteti a fejét ezen a héten és szakít veled ha visszajön.

Ha annyira fontos lett volna neked, tényleg szeretnéd akkor nem tetted volna ezt vele.

Komolyan randira hívtál valakit úgy, hogy közben volt barátnőd?

És még te vagy felháborodva, hogy most leszar és mással ment el? Mit vártál?

2017. szept. 5. 10:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!