Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek még érte?
Megcsalt a feleségem egy másik férfival. Viszonyuk volt. Legalábbis én úgy tudom, hogy már csak volt. Fél évig jártak egymáshoz.
Mi már 3 éve vagyunk házasok, előtte pedig 5 évet jártunk. Ő volt a nagy szerelmem, aki 20 évesen magával ragadott. Szerencsére gyerek még nincs, pedig gondolkodtunk már rajta. Az a baj, hogy annyira szeretem még így is, hogy képtelen vagyok rá haragudni. Minden egyes hibámmal együtt elfogadott, vagyis a megcsalásig elfogadott. Nem biztos, hogy képes lennék más nőt találni, akit ennyire képes lennék szeretni.
Most állítása szerint lekoptatta a srácot, próbálok hinni neki, ha nehezen is. Beszéltünk a válásról, ő még megpróbálná ezt helyre hozni. Viszont én képes lennék versenyezni a fiatalabb fiúkkal, férfiakkal? A szerető is egy 23 éves srác volt. Nagyon szemrevaló nő a nejem, sokszor dícsértek is érte, a kapcsolat elején még volt nekem némi önértékelési gondom, valamint egy kicsi önbizalomhiányom is. Ezerrel hajtottak rá a pasik, eddig jól tűrtem ezt, de most úgy érzem, hogy jobb volt nálam egy másik férfi, s lehet, hogy később se leszek neki elég jó.
Egyébként ritka jószívű nő, kedves, aranyos, mindig megértő volt. Akkor is az volt, amikor 7 éve merevedési zavarom támadt, én is kitartottam mellette, amikor műtötték. Tartok a jövőtől.
Mind a ketten 28 évesek vagyunk.
Még azt sem érdemled meg, hogy elmondja mi volt a rossz. Akkor honnan tudod, hogy javulni fog a helyzet. Megváltozott a nejed célja. Rád unt. Látja milyen szerencsétlen vagy, elég ha meglibbenti a szoknyáját azt minden görbe egyenes.
A 28 éves férfiak jönnek be legjobban a nőknek. Ha akarnál minden ujjadra találnál egy nőt.
Minek kötned fel magad egy nőert? Jobbat erdemelsz.
Mi lett veletek?
Itt többen is azért ócsárolják a feleségedet, mert nem ült le veled megbeszélni, hogy mi a baja. Nekik üzenem, hogy egy nő az érzései mentén él. Sokszor csak ÉRZI, hogy VALAMI nincs rendben, de megfogalmazni nem tudja. Ha igen, akkor sem úgy, hogy a férfi ne legyintsen rá, hogy ez csak női hiszti. Persze sokkal könnyebb a monitor előtt terpeszkedve leqrvázni valakit, mint elgondolkodni a tette mozgatórugóján.
Kérdező, az önértékelési gondjaid nem csak a kapcsolat elején voltak, hanem köszönik, most is remekül megvannak. Annyira, hogy talán pont ez az, ami egyre távolabb viszi tőled a feleségedet.
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy ne egy másik, idealizált partnerbe vesd a hitedet, hanem magadba. Még ha átkozottul nehéz is lesz egy ilyen arcon csapás után, ezzel jobban jársz, szerintem.
Annyi pedig szerintem elvárható a házastárstól, hogy szóljon egy idő után, ha valami problémája van, mikor a másik azt nem veszi észre. Bizonyára sokak számára a fogadalmak, amik egy házasságkötésnél elhangzanak ma már nem jelentenek annyit - vagy semmit se -, de én naiv módon úgy gondolom, hogy igenis jelentenek, és jelenteniük is kell, különben csak egy díszruhába öltözött bohóckodás az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!