Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Küzdjek még érte?
Megcsalt a feleségem egy másik férfival. Viszonyuk volt. Legalábbis én úgy tudom, hogy már csak volt. Fél évig jártak egymáshoz.
Mi már 3 éve vagyunk házasok, előtte pedig 5 évet jártunk. Ő volt a nagy szerelmem, aki 20 évesen magával ragadott. Szerencsére gyerek még nincs, pedig gondolkodtunk már rajta. Az a baj, hogy annyira szeretem még így is, hogy képtelen vagyok rá haragudni. Minden egyes hibámmal együtt elfogadott, vagyis a megcsalásig elfogadott. Nem biztos, hogy képes lennék más nőt találni, akit ennyire képes lennék szeretni.
Most állítása szerint lekoptatta a srácot, próbálok hinni neki, ha nehezen is. Beszéltünk a válásról, ő még megpróbálná ezt helyre hozni. Viszont én képes lennék versenyezni a fiatalabb fiúkkal, férfiakkal? A szerető is egy 23 éves srác volt. Nagyon szemrevaló nő a nejem, sokszor dícsértek is érte, a kapcsolat elején még volt nekem némi önértékelési gondom, valamint egy kicsi önbizalomhiányom is. Ezerrel hajtottak rá a pasik, eddig jól tűrtem ezt, de most úgy érzem, hogy jobb volt nálam egy másik férfi, s lehet, hogy később se leszek neki elég jó.
Egyébként ritka jószívű nő, kedves, aranyos, mindig megértő volt. Akkor is az volt, amikor 7 éve merevedési zavarom támadt, én is kitartottam mellette, amikor műtötték. Tartok a jövőtől.
Mind a ketten 28 évesek vagyunk.
Ha még nagyobb ökröt akarsz csinálni magadból, persze! :)
23N
Honnan tudod, hogy korábban nem volt viszonya?
Nálam bizalomvesztéssel járna a dolog, így válnék.
Ès mèg te akarsz küzdeni??? 😀
Ne legyèl balek!
Rossz helyen tetted fel a kérdést, kérdező. Ezt az oldalt a bűn nélkül való jellemóriás tinik uralják, és az ő szemükben minden fekete vagy fehér. Ők azt hiszik, a hűség az egy emberi tulajdonság. Pedig nem az, hanem egy állapot,amit nekünk kell fenntartani a párunkban, mint ahogy neki is bennünk. Hűségesek nem a sarki fűszereshez, hanem ahhoz vagyunk, akit szeretünk, aki fontos nekünk. A szerelem elmúlik, ha nem ápoljuk, ha nem tartjuk életben. A mi szerelmünk is elmúlik, ha nem erősítenek rá, tartják életben. Ez a dolgok rendje. Megszerezni nagyon könnyű valakit.
De még ha fenntartjuk is, ha él is a szerelmünk, nem biztos, hogy azt a nő is érzi. Ha más a szeretetnyelve, ha nem ÚGY szeretjük, ahogy neki jó, akkor nem érzi nőnek magát mellettünk. Mi nem értjük ezt, hisz férfiként férfiésszel gondolkodunk. Fogalmunk sincs a nő érzések irányította gondolkodásáról. Tanulni kell folyamatosan mindkét nemnek ahhoz, hogy végül egy jó párost alkossunk.
A lényeg; ha megcsalnak, akkor abban a te kezed is vastagon benne van, és el kell gondolkodni, hogy mit nem csináltál jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!