Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom h kettos merce. De...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom h kettos merce. De miert mas a megiteles?

Figyelt kérdés

Ha a ferfinak van szeretoje az elfogadhato.

De ha a nonek ? Az miert nem?

A 21.szazadban elunk nem az oskorban haho!

2017. aug. 30. 08:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Egyik sem elfogadható...
2017. aug. 30. 08:19
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Hee?? Mióta elfogadható, ha egy pasinak szeretője van??
2017. aug. 30. 08:29
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Egyik sem elfogadható, nekem. De amúgy én is azt látom, hogy férfiakkal ebből a szempontból elfogadóbbak, mondván nem kapta meg otthon a 'neki járó' szexet, keresett mást. Ha egy nő ugyanebből az okból keres mást, ő szexéhes ribi.

Az is általános, hogy a nők sokkal gyakrabban megbocsájtják, ha megcsalják őket. Mondjuk ez szerintem az anyagi kiszolgáltatottság miatt van. /mégis mi mast tudna tenni egy kisgyerekkel otthon lévő gyeses anyuka.../

2017. aug. 30. 08:31
 4/15 A kérdező kommentje:

Akkor ugy irom h jobban toleraljak ...

Annyi velemenyt hallok h szinte buszka arra a pasi h szeretoje van, es persze a tobbiek meg is veregetik a valat miatta !

Persze ha egy no tesz igy akkor mar riherongy lesz

2017. aug. 30. 08:34
 5/15 anonim ***** válasza:
75%

#4 Hát, azért nőről is vannak olyan sztorik, amikor a barátnők még büszkék is rá, hogy valaki egy ordas nagy r.

Szerintem egyik sem elfogadható.

21/L

2017. aug. 30. 08:41
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem tudom, nálam nincs kettős mérce. Én ugyanúgy elítélem mindkettő esetet.
2017. aug. 30. 08:41
 7/15 anonim ***** válasza:
67%
Ezt honnan veszed? O.o ismerek olyan nőt aki büszkén csalja a párját, egyik nemtől sem elfogadható.
2017. aug. 30. 08:44
 8/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb szeretői viszonyban mindkét félnek van kapcsolata, az a ritkább, amikor az egyik fél monogám kapcsolatként megy ebbe bele és beletörődik, hogy ő csak a második lehet.

Nagyon sok nőnek van szexuális kalandja, max nem hangoztatja olyan bőszen mint a férfiak. Abban van igazság, hogy ennek megítélése kettős, a férfiaknál valamiért jobban tolerálják.

Vannak olyan férfiak akik az otthonuktól távolt dolgoznak, 2-3 napra távol vannak és a nők egyedül maradnak, ezt nem pótolja a telefonbeszélgetés, keresnek valakit ezekre a magányos órákra.

2017. aug. 30. 08:53
 9/15 anonim ***** válasza:
19%

Itt a GYK-n pont a fordítottja szokott lenni.

Ha a nőnek van, akkor szegényre nem figyel a párja, elhanyagolja, a szex sem jó vele, nem várhat egy életen át, hogy a pasi megváltozzon, egy élete van, használja ki.

Ha a férfinek van, akkor egy mocsok szexmániás, aki csak a farkával tud gondolkozni, és nem a szex a legfontosabb a kapcsolatban (akkor se, ha csak havonta 1x van), egyébként is a gyerekei anyját hogy merészeli megcsalni, az ilyet fel kellene négyelni, a gyerek megszületése után más dolga sincs, mint ellátni a családját, ezt vállalta az oltárnál.

2017. aug. 30. 09:31
 10/15 anonim ***** válasza:
21%

Ha egy nő törékeny és gyenge az előny is, nőies, ha egy férfi ilyen az meg férfiatlan. A két nem különböző. Egy férfi általában hódit és küzd, a nő meg csak enged. Ha itt egy normális küllemű nő csak szexre akarna keresni valakit rögtön lennének jelentkezők, kis szerencsével egy normálisabb is. Ha egy férfi akarna arra nem ugrana egy nő se.

Az állatvilágban is a hím minél több nőstényt termékenyítene meg. A nőstény meg a legjobb egyeddel akar szaporodni. Ne áltassuk magunkat, bár okos és fejlettek vagyunk még mindig állatok vagyunk és az ösztöneink dominálnak, még egy olyan meghatározó dologban sincs beleszólásunk mint a saját szexualitásunk. A heteróság vagy éppen melegség nem döntés. Na mindegy nem akarok részletes eszmefuttatásba kezdeni, a lényeg, hogy a férfiaknál a minél több nővel levés a dicsőség a nőknél meg a minél jobb party kifogása. Persze vannak kivételek, de úgy a többségre igaz és ezekből kiindulva, egy szeretőt tartó férfi 2 nőt is megtudott hódítani és megtartani egyszerre, míg egy nő csak két férfinak tette szét a lábát. Tudom kicsit ledegradálónak hangozhat és sértőnek, de ha azt félre teszi az ember és belegondol, akkor van benne ráció.

2017. aug. 30. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!