Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás mögött mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás mögött mindig az van, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
A megcsaló fél kezdeményezte a házasságon kívüli viszonyt, sőt, keményen megdolgozott érte. Véletlenül derült ki, amikor már két éve tartott
2017. aug. 15. 20:13
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
"Boldogok a lelki szegények..." = persze, te biztos bedugnád a fejed a fenekedbe és elhinnéd hogy minden szuper. Csakhogy a te kedves párod nemhogy megcsalt, de gyakorlatilag van egy másik nője rajtad kívül. Gondolod, azért hódította meg a másikat, mert annyira jó a kapcsolatotok? Gondolkozz már... Az én exférjem legalább nem hajtott rá a szeretőjére, hanem pont fordítva... És ugye a mi kapcsolatunkban is volt rés, ahova pont be tudott férkőzni a nő. A tied meg kezdeményezi a külső kapcsolatot. Most komolyan szted ez a boldogság jele??
2017. aug. 16. 11:31
 22/27 anonim ***** válasza:
66%
Olyan is van,hogy valaki polimonogám. Ez azt jelenti, kettőben találja meg amire szüksége van. Konkreétan tudok olyat -már több mint egy évtizede- pasi két nővel van. Alkatra is eltér a kettő: feleség kis mell, széles csípő, szerető nagy mellű. Iskolázottság: feleség, szakmunkás, gyakorlatias, ügyes. Szerető: intelektuális típus, kissé álmodozó, elméleti ember. Férfinak a kettő jelenti a boldogságot a teljes tökéletes életet. Egyikről sem tudna lemondani.
2017. aug. 16. 15:29
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó,ez a fogalom olyan,mintha egy skizofrén neologizmusa lenne(nekik vannak ilyen tüneteik).

Azt akarod mondani,hogy bigám,vagy inkább poligám?Az már jobban hangzik,látszik.

2017. aug. 16. 16:11
 24/27 anonim ***** válasza:
85%

""Mert ha biztosan tudnám, hogy azt ott nem szereti, akkor könnyebb lenne"

Hát ha a kedves férjed van akkora balfax, hogy még másba is szerelmes, csak az otthon kényelme miatt veled marad, akkor így járt.

Neked meg nem teljesen mindegy, hogy a másikat szereti-e? Min változtat?

Komolyan kérdezem. Csak mert megcsalni már 2 éve folyamat csal vele. Szóval min változtat, hogy dugni szereti-e vagy a társaságát is szereti-e?

Szerintem neked jó lesz így is ez a házasság, mert neked teljesen megfelel. Mindig megdöbbent az ilyen. Ahogy valaki írta, az ilyen kevés önbecsülsésel lévő embereket nem is fogják tisztelni,pont azért, mert saját magukat sem nézik többre.

(Nem bántásból mondom, hanem őszintén.Én sem tudnék szeretni/tisztelni olyat, ( a 2 ugyanis egymással együtt jár! magyarul olyat akit nem tisztelek, nem tudok szeretni) aki ennyire nem tartja magát semminek.

Sajnos van barátnőm, aki hasonlóképp van, számomra felfoghatatlan, saját magát alázza, és hagyja, hogy a másik is ezt tegye. És ő még képes azt gondolni, hogy a másik szereti, meg hogy neki ez a legjobb.

Ami lehet, hogy így van, de csak mert a rá kicseszett 2 év alatt, ha keres olyat, aki megbecsüli, már rég lehetne akár egy normális kapcsolata is.

Szóval van egy olyan érzésem, hogy te is hasonlóképp vagy, és neked még ez is "elég jó".

De akkor meg legyen az is tök mindegy neked, hogy a párod kivel érzi jól magát, elvégre veled van úgy is. ( ezen logika elve alapján)

2017. aug. 16. 21:19
 25/27 anonim ***** válasza:
88%
90%-ig biztos vagyok benne, hogy a társaságát is szereti, nemcsak a szexet vele. Tapasztalat. Gondolj erre, remélem, segít a döntésben, hogy krúgd a francba. Aki csak úgy tud veled lenni, hogy közben felszed egy másikat is, annak nem jelentesz semmit.
2017. aug. 16. 22:13
 26/27 anonim ***** válasza:
20%

Ez nem fog tetszeni a nőknek, megint jól le leszek pontozva...

Ha törődtél volna vele, akkor nem megy félre. Szinte biztos, hogy próbálta megbeszélni veled a problémáit, csak nem sikerült neki. Ennek az lett a következménye, hogy nem szexeltetek. Csoda, hogy keresett egy másik nőt? Nem téged akart elhagyni, csak tőled nem kapta meg ami kellett neki, és elment máshoz akitől megkapja. De üres zacsival, teljesen kielégítve, lusta lett volna más nővel szóba állni.

Ha nem akarsz elválni, akkor az elhidegüléseteket kiváltó okokat kell megszüntetnetek. Persze jobb lett volna ezt már 3 évvel ez előtt, de talán még nem késő.

2017. aug. 18. 00:29
 27/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudom, hogy nálatok konkrétan mi volt a probléma. Nekem egyszer volt dolgom egy hóhányóval, aki minden barátnőjét csalta, a lányok akármit megtehettek érte, ő mégis mindig félrement előbb-utóbb. Szerencsére velem csak pár hónapig tartott, és jó tapasztalat volt, utána már figyeltem a jelekre, és nem jöttem össze ilyen emberrel (pedig próbálkoztak), vele még tapasztalatlan voltam, azért sétáltam bele. Ennyi volt a hibám, a tapasztalatlanság. Ő meg arra fogta, hogy az első barátnője csúnyán elhagyta, akit ő nagyon szeretett, és ezt nem tudta feldolgozni. No, meg csonka családban nőtt fel, és egyszer az anyját rajtakapta az új pasijával. Egyszer még el is jegyezte magát egy barátnőjével, akivel valamivel utánam jött össze, az komolynak tűnt, úgy látszott, végre feldolgozta a lelki bajait, de azt a lányt is otthagyta, és néhány évvel később megint mással láttam.
2017. aug. 18. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!