Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás mögött mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás mögött mindig az van, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
A megcsaló fél kezdeményezte a házasságon kívüli viszonyt, sőt, keményen megdolgozott érte. Véletlenül derült ki, amikor már két éve tartott
2017. aug. 15. 20:13
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
76%
Nem, valaki csak simán hímringyó/ribizli.
2017. aug. 15. 20:14
 2/27 anonim ***** válasza:
16%

A lelkében lehet a probléma,az agyában,durvább kifejezéssel.

Ilyen ez a világ barátom,keress valami hívő nőt.

2017. aug. 15. 20:15
 3/27 anonim ***** válasza:
57%
Nem. Rengetegszer SEMMI oka nincs, csak nem tudja fekezni a pnat / fszt az illeto.
2017. aug. 15. 20:15
 4/27 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell feltétlenül kiszállni a házasságból ha kiderül?
2017. aug. 15. 20:20
 5/27 anonim ***** válasza:
32%

Hát,figyuzzá,én nem voltam házas,de a szüleim példáját tudom mondani: faterom épp hogy megtudta,hogy az amúgy bomba nőjét valami c* megkörnyékezte régebben,egészen 8 évig emésztette,mire most elválnak,és kisemmizi a vagyonból.

Ezek komoly dolgok öcsipók,nem kártyára megy a játék,hanem a feleséged,nőd,családod becsületéről,és a te hitelességedről,emberi mivoltod kikezdéséről van szó.

El kell válni,ez egy merénylet.

2017. aug. 15. 20:28
 6/27 anonim ***** válasza:
0%

ÉS a faterom 42 éves,és akkor számoljál,8 éve tudta meg: akkor 30 akérhány volt,és még biztos bizonyíték sincsen rá,hogy volt valami,de feltételezés erős.

Aztán a fater elvitte a muttert poligráfos vizsgálatra(van ilyen,állítólag sorban állnak ott a párok),és az azt mutatta,hogy volt valami.

A poligráfos vizsgálatnál pszichológusok is vannak,valami 50 ezret fizetett a fater.Nem tudom,nem avattak be.

2017. aug. 15. 20:31
 7/27 anonim ***** válasza:
77%
A megcsalás forrása mindig az, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel. Ha valaki csalárd emberként megy bele kapcsolatba hűséges emberrel, az ugyanúgy hiba, mint hogyha más problémák vannak, csak épp ilyen esetben bele sem kell kezdeni párkapcsolatba, és olyankor, ha valaki eleve hűtlen, akkor az lenne a fair, ha tisztán játszana, és nem is próbálna tartós párkapcsolatot kiépíteni. Van, aki alkalmas tartós párkapcsolatra, és van, aki nem.
2017. aug. 15. 20:38
 8/27 anonim ***** válasza:
29%
Nezd, ha egy ket alkalomrol lenne szo azt belehet tudni szerintem annak hogy epp valsag volt a hazasagotokba de ha 2 even keresztul tartott akkor ott masrol van szo.. :/
2017. aug. 15. 20:41
 9/27 anonim ***** válasza:
88%

Legtöbbször annyi az oka, hogy volt kivel és remélte, hogy nem bukik le.

Szakítani/elválni pedig azért is tanácsos, mert innentől lesz baj a kapcsolattal. Nincs többé feltétlen bizalom, nincs tisztelet. Mondani pedig könnyebb, hogy megbocsájt valaki, mint megtenni.

Pár évig még lehet vergődni, de az már mindkét félnek kínszenvedés.

2017. aug. 15. 20:41
 10/27 A kérdező kommentje:
Mármint érzelmek vannak? Pláne így hogy nemcsak úgy kialakult a viszony, vagy a másik nő mászott rá... Hanem ő mászott a másik nőre...
2017. aug. 15. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!