Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A megcsalás mögött mindig az van, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel?
A lelkében lehet a probléma,az agyában,durvább kifejezéssel.
Ilyen ez a világ barátom,keress valami hívő nőt.
Hát,figyuzzá,én nem voltam házas,de a szüleim példáját tudom mondani: faterom épp hogy megtudta,hogy az amúgy bomba nőjét valami c* megkörnyékezte régebben,egészen 8 évig emésztette,mire most elválnak,és kisemmizi a vagyonból.
Ezek komoly dolgok öcsipók,nem kártyára megy a játék,hanem a feleséged,nőd,családod becsületéről,és a te hitelességedről,emberi mivoltod kikezdéséről van szó.
El kell válni,ez egy merénylet.
ÉS a faterom 42 éves,és akkor számoljál,8 éve tudta meg: akkor 30 akérhány volt,és még biztos bizonyíték sincsen rá,hogy volt valami,de feltételezés erős.
Aztán a fater elvitte a muttert poligráfos vizsgálatra(van ilyen,állítólag sorban állnak ott a párok),és az azt mutatta,hogy volt valami.
A poligráfos vizsgálatnál pszichológusok is vannak,valami 50 ezret fizetett a fater.Nem tudom,nem avattak be.
Legtöbbször annyi az oka, hogy volt kivel és remélte, hogy nem bukik le.
Szakítani/elválni pedig azért is tanácsos, mert innentől lesz baj a kapcsolattal. Nincs többé feltétlen bizalom, nincs tisztelet. Mondani pedig könnyebb, hogy megbocsájt valaki, mint megtenni.
Pár évig még lehet vergődni, de az már mindkét félnek kínszenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!