Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A megcsalás mögött mindig az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A megcsalás mögött mindig az van, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel?

Figyelt kérdés
A megcsaló fél kezdeményezte a házasságon kívüli viszonyt, sőt, keményen megdolgozott érte. Véletlenül derült ki, amikor már két éve tartott
2017. aug. 15. 20:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%
Aki nem volt házas vagy hosszú kapcsolatban annak a véleménye nagyon jól mutat itt, csak éppen nem releváns.
2017. aug. 15. 21:18
 12/27 anonim ***** válasza:
82%

Miért, szerinted ahol 2 éve folyamatosan csalják a másikat, ott minden rendben van és mindkét fél teljesen boldog?

Mert én nem hiszem...

Van szemem, figyelem a körülöttem lévő embereket.

Van olyan típus, akit hajt a vére, és összevissza dugna legszívesebben minden nőket, mintha nem is lenne párja..

Nem gondolom, hogy az ilyen pl meg fog változni, mert ő nem fog. Van ilyen. ( nekem nem is kell(ene) pl komoly kapcsolatra).

Van aki erről nem hazudik, hanem nyílt házasságban él.

Ez részemről rendben, hiszen mindketten elfogadták a szabályokat, kialakítottak maguknak valamit, ha nekik így jó, akkor jó.

Akkor beszélhetünk arról, amikor valaki meginog és mondjuk 1-1 alkalommal megcsalja a párját. Na rég nem minden esetben mondanám, hogy nem szereti a párját, csak mondjuk meg akarta élni a dolgot, az újdonság, meg ilyenek. Van ilyen is.

Viszont

- és ezt a magam részéről mondom-, az, hogy ti elvileg hűséget fogadtok, és a másik 2 éven keresztül, ugyanazzal a személlyel csalt végig, az számomra teljes mértékben elfogadhatatlan.

ÉS nem hinném, hogy annyira jó az a kapcsolat, ahol éveken át hazudnak a másik szemébe, nyilván nem olyan jó, ha folyamatosan másnál keresett "boldogságot".

Ráadásul ő kezdeményezett, ami ezt végképp egyértelművé teszi, hogy a párja kb semmit nem jelent, és tiszteletről nem is beszélek, mert ezekben a sorokban már rég felesleges..

Mindenki mást fogad el, van aki hűséges marad és nem inog meg. Van akinek meg esze ágába sincs hűséges maradni.

Röviden válaszolva: Nem mindig a kapcsolattal nem stimmel valami, van amikor a megcsaló fél egyszerűen ilyen, hogy hajtja a lyukakat, akár van nője, akár nincs. Neked csak azt kell eldöntened, hogy te ezt elfogadod-e, vagy sem.

26N

2017. aug. 15. 21:31
 13/27 anonim ***** válasza:
57%

"A megcsalás forrása mindig az, hogy a kapcsolatban valami nem stimmel. "

Igen, sok esetben az egyik fél nem stimmel.

Bőven vannak olyan npk/férfiak, akik egy teljesen jó kapcsolatban is férlelépnek. A lila köd csak 1-2 évig tart, akinek friss pinära, fäszra van szüksége, az félrelép, akkor is, ha minden más teljesen rendben van.

2017. aug. 15. 21:35
 14/27 anonim ***** válasza:
79%
Nem feltétlenül a kapcsolatTAL van probléma, ha megcsalás történik, de minden esetben van valamilyen probléma a kapcsolatBAN, ha megcsalás történik. Tessék figyelni a toldalékokat, mert mást fejeznek ki. A rossz választás is probléma, a nehézségek nem megoldása is probléma, ha valaki egyszerűen ilyen, az is probléma, ha a másik nem olyan. A megcsalás és a nyitott kapcsolat két külön dolog, a nyitott kapcsolat közös döntés, amiben mindkét fél elfogadja a szabályokat, a megcsalás nem erről szól. A megcsalásnak van előzménye, vagy te vagy a hülye, vagy a párod, vagy mindketten, vagy egyszerűen csak abban vagytok mindketten hibásak, hogy nem figyeltetek oda eléggé azokra a jelekre, amik arra próbáltak figyelmeztetni, hogy nem illetek össze... stb. Megcsalás esetén VALAMI nem stimmel, valamit elsumákolnak, szőnyeg alá söpörnek... stb. Csalnak, megtévesztik a másikat, hazudnak a másiknak, nem járnak egyenes úton. A nyitott kapcsolat más, az vagy működik valakinél vagy nem.
2017. aug. 15. 21:41
 15/27 anonim ***** válasza:
82%
Aki félrekefélős típus és mindig friss p./f. kell neki, az nem csalja 2 évig ugyanazzal a párját, hanem keres mindig frisset. Ha erről van szó, lehet, hogy nincs otthon gond, csak a pasi/nő simán patkány. Itt viszont viszonyról beszélünk. Amit ráadásul a párod kezdeményezett! Igen, nálatok valszeg van gond. Én voltam megcsalt feleség. Én is azt hittem, minden milyen szuper, hogy szeretjük egymást, lett egy kislányunk, aztán mégegy... Aztán jött a hidegzuhany. Nem értettem, miért tette. Aztán rájöttem: sokszor cseszegettem, folyton éreztettem vele, hogy nem elég jó nekem, sokszor rákényszerítettem az akaratom... Ő meg hagyta, hogy ne legyen balhé. Megcsalt, elváltunk. Nem volt már jó a kapcsolatunk, elmúlt a nagy lángolás, ellaposodott. Gondolkodj el ezen.
2017. aug. 15. 21:56
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

A kapcsolat tönkremenetele soha nem vezet megcsaláshoz. A kapcsolat tönkremenetele csak a kapcsolat végéhez vezet, mert ha a kapcsolatod f0s, akkor kiszállsz belőle, nem pedig gerinctelen patkány módjára hajhászol pillanatnyi örömöket.

Igaz, hogy nagyrészt olyan emberek lépnek félre, akik gyengék kilépni egy rosszul működő kapcsolatból, ahhoz meg még gyengébbek, hogy ne adj isten megpróbálják megjavítani az adott kapcsolatot, de igazából lehet minden tökéletes, akkor sem kizárt, hogy valaki megcsalja a párját. A megcsalás jellemhiba, és minden esetben elítélendő.

2017. aug. 15. 23:14
 17/27 A kérdező kommentje:
De akkor lehet, hogy érzelmei is vannak a másik lány iránt?? :( Pláne hogy ő járkált(/jákál?) a lány után és többször véget akart már vetni neki, de nem ment :(
2017. aug. 16. 09:00
 18/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem mindegy? Megcsalt, ráadásul nem egyszer, nem szeret, nem tisztel téged, azt a döntést hozta, hogy hátbaszór és megaláz. Mit akarsz még ezen menteni? Jólesik lábtörlőnek lenni?
2017. aug. 16. 10:23
 19/27 A kérdező kommentje:
Mert ha biztosan tudnám, hogy azt ott nem szereti, akkor könnyebb lenne.Bár igaz, jobb a tudatlanság. Ha ki se derült volna ez az egész, boldogan élnénk tovább.
2017. aug. 16. 10:50
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
"Mert ha biztosan tudnám, hogy azt ott nem szereti, akkor könnyebb lenne". Mégis mi lenne könnyebb? Nem mondod komolyan, hogy ezek után még vele akarsz maradni.. Sose értettem az ilyen nőket, nulla önbecsülés, nulla tartás és aztán még azt várja, hogy szeressék vagy tiszteljék. Pont így éred el azt, hogy örökre csak egy látbörlő maradsz, gratulálok.
2017. aug. 16. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!