Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » El kene mondjam neki vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kene mondjam neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Mar 8 honapja egyutt vagyok a baratommal, nagyon szeretem, de az utobbi idobe jutott eszembe, ami mult evbe tortent... Miutan megismertem ra egy hetre megcsokoltam az egyik csavot, aki egy friend with benefit volt.... Semmi tobb nem tortent. A baratom ugy veszi, hogy az ota vagyunk egyutt amiota megismertuk egymast, az en szemembe viszont, az elso hetekbe meg alakuloba voltunk, meg mondtam neki is akkor.... El kene most mondjam ezt? Vagy rosszabbak lesznek a dolgok? Nem hagy nyugton ez a gondolat mostanaban

2017. aug. 14. 08:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy pár akkortól van együtt, amikor ezt megbeszélik egymással.

Ha még csak ismerkedtek, akkor jogos, ha úgy vetted,hogy még nem vagytok együtt.

Persze, nem kellett volna megcsókolni ha komolyodott a dolog, de nem voltatok még együtt, nem mondanám megcsalásnak.

Ha viszont zavar, mondd el neki. De szerintem nem akkora dolog így.

2017. aug. 15. 08:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is tettem ilyet, csak én le is feküdtem az illetővel. Én még másnap elmondtam az akkor még alakulóban lévő, de mostmár másfél éve páromnak. Szerintem is akkortól alkotunk egy párt amikor beszéltünk róla, hogy na akkor most te meg én "Mi" leszünk. Bár így is nagyon bánom amit tettem és a páromnak is nagyon rosszul esett, de legalább nem hallgattam el semmit.

Egy jó kapcsolatot csak tiszta alapokra lehet építeni.

Sok szerencsét, Kérdező!

2017. aug. 15. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!