Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miert csinalom ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinalom ezt?

Figyelt kérdés
Szoval 3 eves a parkapcsolat,de a vegere mar elegge osze vesztunk es ugy dontottunk hogy egy ideig tavol leszunk egymastol,mert elegunk van egymasbol,ezt o kerte-mindketten tanulunk,en praktikazom o meg munkat vallalt,jelenleg nem lakunk egyutt-regebb azt mondtam hogy soha nem lennek kepes megcsalni senkit es egy utolso fereg lennek-es megis megtettem,ennel egy hete-amugy hiaba kerte hogy ne beszeljunk,mindennap ir,es felhiv,azt mondja hogy o akart tavol lenni de megis hianyzom neki rajott-en meg ugy vagyok vele hogy van amikor lelkiismeretfurdalasom van hogy ezt tettem vele,van amikor nem.Nem tudom letusztazni hogy mit akarok,a kapcsolatunk borzalmasan tonkre ment az utobbi egy evben,ugy erzem hogy amikor segitenie kellett volna csak belem rugott,es nem tudok megbocsajtani hiaba is tagadnam,o elismerte es probalja helyre hozni,szeretem ot,nem kerdes-de megis megcsaltam!A kerdesem az hogy hogyan tudnam letisztazni az erzelmeimet?akarom tudni hogy mit erzek!es aszerint donteni!Tudom hogy az iranyaba akivel megcsaltam semmit nem erzek,csak szex volt(mivelh a parom mielott elvaltunk azelott se akart szexelni igy 5 honapja semmi nem volt),ugy erzem felek hogy megint bantani fog es tele vagyok megvetessel vele szembe
2017. aug. 6. 13:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni:o probalja helyre hozni azt amit tett,mindig bocsanatot ker es azt mondja hogy remeli hogy eszre veszem hogy igyekezik-latom hogy igyekezik,de valahogy megse tudom tudatositani hogy igen,valtozni akar-20N es 22F
2017. aug. 6. 13:13
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem olvastam el mert nem érdekel ez a kérdés,addig eljutottam hogy "praktikazom" mi ez a szó?! Soha nem hallottam!!!
2017. aug. 6. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Én se tudok sok mindent elfelejteni,megbocsájtani,ezért is szakítok többek között.És úgy vagyok vele ha már eljutok a megcsalásig,ott már nagy gubanc van,ami nem hozható helyre.Lehet hogy szereted,nem tudom,de nem fognak elmúlni benned az ellenérzések,mert mindig felszínre kerülnek majd.
2017. aug. 6. 13:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Elnezest :D erdelyi vagyok,ez egy roman szo amit atvettunk,azt jelenti hogy gyakorlatozni
2017. aug. 6. 13:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen :/ meglehet hogy igy van :( amikor ra nezek csak rosz erzeseim vannak,pedig tudom hogy valtozni akar de valahogy nem tudom ertekelni mar az igyekezetet
2017. aug. 6. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
81%

Mindenkinek vannak hiányosságai. Meg kell tanulnotok együtt lenni. Nem mondhatod, nem tudsz megbocsájtani neki, mert hiányosságaira haragszol. Ő jót akart, saját nem egész-séges elméjéből kitelten. S ugyanez nálad is. Egy halom dolgot te sem vettél észre, ami neki volt fájdalom.

Kapcsolatotok rossz jellege miatt keresed igényeid kielégítését kapcsolaton kívül. Ez is csak egy dolog amit meg kell tanulj még. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Beszéljétek meg, hozzátok helyre dolgokat, tanuljátok meg szeretni egymást s e tudatos szeretésből kezelni minden helyzetet.

Ha kell segítség, írj nyugodtan.

2017. aug. 6. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:
zagyva kicsit a sztori, de hagyd a francba, ha dugni se volt veled hajlanó hónapokig. Jól tetted hogy mással is lefeküdtél
2017. aug. 6. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!