Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy éves szexuális viszonyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éves szexuális viszonyt meg lehet bocsátani?

Figyelt kérdés

Nagyon hülye voltam. A párom volt nekem az első kapcsolatom, vele is vesztettem el. Sokat próbálkozott nálam egy másik férfi is, és szexkapcsolatba bonyolódtam vele, de már nagyon bánom. A barátom komolyan tervez velem, most már el tudom neki hinni és nem akarom hogy vége legyen. A másik férfi pedig valójában egy semmirekellő. Ha egy életen át a páromat választom, akkor meg lehet ezt bocsátani? Tudom hogy nem szabadott volna.

20l

2017. aug. 5. 11:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%
Nyugi nincs semmi baj. Próbáld megbeszélni vele. Sok sikert kívánok :) 22L
2017. aug. 5. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!