Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktatok belemenni (kezdeményezni) egyszeri vagy hosszabban tartó szexuális viszonyokba?
Időhiánya miatt, van aki szexpartnert keres, mert nincs rendes kapcsolata.
Egy ilyen kapcsolat lehet akár jó is, ha tisztelik egymást az emberek.
Sajnos, nehéz jó partnert találni, olyant, aki a szexben is nagyon jó, és emberileg is megfelelő.
48/Nő
ha párkapcsoaltban vagyok tiszteletben tartom a páromat, és nem kezdek mögötte semmibe.
egyedülállóként viszont semmi jónak nem vagyok az elrontója ;)
26/F
Igen belemennék egy ilyen kapcsolatba, egy olyan időszakban, amikor nincs időm valami komolyabbra.
Attól függetlenül, hogy egy nőnek kevés a szabadideje, túlterhelt, stb. szüksége van a szexre ahhoz, hogy jól érezze magát és feltöltődjön energiával.
Kapcsolatban vagyok,
az egyszeri kaland azért egyszeri mert nem volt jó és nem érte meg,
a hosszabbat meg nehéz fenntartani, diszkréten is meg aktívabban.
Ezért nem igazán megyek bele, sok vele a nyűg.
Amikor egyedülálló voltam, az adódó lehetőségeket többnyire megragadtam. De nem voltak valami jók, kevés ember tud jól szexelni. :( Szóval nagy a füstje, de kevés a lángja. Aki csinált már ilyet, tudja, hogy nem akkora durranás és csak a legritkább esetben éri meg az esetleges balhét.
Évek óta nem volt kapcsolatom, egyedül nevelem a 15 éves gyerekemet.
Nekem másra nem is lenne időm, a munkám és gyerek mellett...
Régen próbálkoztam ilyen kapcsolatokat fenntartani (kétszer), de mindkét esetben kiderült, hogy nem csak szexet szerettek volna, hanem érdekből voltak velem.
Nem vagyok gazdag, de a saját lakásomban élek, és ingyen lakásra lett volna szükségük. És valakire, aki főz nekik a saját költségén. És, kimossa a ruhájukat, stb.
Első esetben a kezdetben elhittem, hogy szerelmes az illető, de a gyanús jelek arra utaltak, hogy hátsó szándéka van. A kezdetben sokat segített nekem, de később már nem csinált semmit, és mindig vacsora időben érkezett...
Természetesen, észre vettem, hogy a vacsorához 100%-ban mindent én vásárolta, ő még egy zsemlét sem hozott a saját étkezésére.
Végül azt is észre vettem, hogy a táskámból, a pénztárcából napi szinten eltűnik 200-300 forint.
Végül a pasit kirúgtam.
Jó néhány hónap múlva ismét próbálkoztam. A szex a másodikkal egyáltalán nem volt jó, semmi különös.
Mégis újra találkoztunk, mert nagyon magányos voltam, örültem, hogy van kivel beszélgetni.
Sajnos, végül megint az én költségemen...
Minden második hétvégén szabad voltam, a gyermekem az édesapjánál volt, láthatáson.
A pasival megbeszéltük, hogy eljön hozzám néhány órára.
Eljött, és közölte, hogy nálam szeretne aludni.
Nekem kellemetlen volt, hogy késő este haza küldjem, ezért beleegyezte.
A végeredmény: minden szombaton 17 órakor érkezett. Este éhes voltam, megkínáltam őt is vacsorával, amit örömmel elfogadott. Nálam evett.
Vasárnap reggel várta a kávét, majd ezután a reggelit. Ezután én vártam, hogy elmenjen. Hiába.
Többször megemlítettem, hogy nagyon sok dolgom van, de akkor sem ment el, csak udvarolt, beszélt és beszélt...
Többek között arról is, hogy milyen jó velem lenni.
Délben (egy kissé csodálkozva) megkérdezte, hogy szoktam-e vasárnapi ebédet főzni.
Válaszoltam, hogy nem, mert sok dolgom van!
Negyedik alkalommal, amikor nálam volt, közölte, hogy válása után ő és a felnőtt fia lakás nélkül maradnak, és nem tudják, hova költözzenek.
Mivel mindketten dolgoznak ( a fiának nagyon jó fizetése van), azt mondtam, hogy keressenek időben egy jó albérletet.
Erre megsértődött, és közölte, hogy a fia soha nem fog abba beleegyezni, hogy albérletbe költözzenek.
Megkérdeztem, hogy van-e más lehetőségük?
Hát, persze: hozzám akartak költözni, a másfél szobás panel lakásomba...
Ezután kidobtam!
Még ő sértődött meg, mert "számított a segítségemre" és miattam kerülnek utcára... Ő, és a fia, akit nem is ismerek.
Szóval: LEGYETEK ÓVATOSAK AZ ILYEN "SZEXPARTNEREKKEL"!
Én is óvatos vagyok: évek óta nem ismerkedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!