Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mennyire elfogadha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elfogadható, ha egy férj csalja a feleségét, de a feleség ebből semmit nem érzékel, szereti, imádja és mindent megad neki?

Figyelt kérdés
A férfinak szüksége van folyamatos ingerekre, különben feszült lenne és a feleségével is türelmetlen. Ha viszont más is van az életében, a tenyerén hordozza a feleségét és harmonikus, boldog, szerelmes a házasság. Természetesen vigyázva, hogy soha, semmit se tudjon meg és a szeretőt soha nem túl közel engedve
2017. aug. 4. 13:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Amben MEGEGYEZNEK, az rendben lenne, de becsapni a másikat nincs.
2017. aug. 4. 20:08
 22/27 anonim ***** válasza:
5%
Igen, nekem is mondta azt férfi, hogy amiről a felesége nem tud, az nem fáj neki, ő meg szereti a friss húst. Ne áltasd magad, egy nap majd ülsz az ágy szélén és bevillan, hogy milyen egy aljas gazember vagy. Akkor már nehéz lesz a lelked súlyával mit kezdeni.
2017. aug. 5. 08:10
 23/27 A kérdező kommentje:
Sosem mondtam, hogy nincs lelkifurdalásom. Főleg mikor pár hete arra ébredtem éjszaka, a párom mellett fekve, hogy azt álmodtam, a szeretőm egy másik pasival van, és fáj, annyira féltékeny vagyok. Nevezhettek szemét patkánynak, de akkor komolyan még rosszabbul éreztem magam. De elvittem az asszonyt és a kislányunkat egy welness hétvégére, kényeztetni őket és akkor kicsit jobb lett a lelkemnek.
2017. aug. 6. 15:06
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most képzeld el, hogy a szeretőd más pasival van, de elvisz téged wellness hétvégére. Akkor nem lennél féltékeny talán?

Komolyan azt hiszed, hogy ilyen baromságokkal kompenzálni lehet ezt? Halál komolyan hiszel ebben? Ha igen, akkor érzelmileg sivárabb vagy, mint hittem.

2017. aug. 7. 13:01
 25/27 anonim ***** válasza:
Azt nem mondanám egyáltalán, hogy elfogadott, viszont elég gyakori jelenség.
2017. aug. 7. 13:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Szóval annyit gondolsz a másik csajra, hogy már vele is álmodsz. Te a feleséged szereted. Aha.

Mellesleg, lehet naiv vagyok, de én azt gondolom h egy férfi akkor házasodik meg, ha már kidugogatta magát, megtapasztalt ezt-azt, megérett, és kiválasztotta azt, aki mellett nem éri meg félredugni. Persze kísértés mindig lesz, de aki szereti a párját és már kiélte magát, az tudja h nem éri meg. Csak nem. Éri. Meg. Értem én, hogy van aki képtelen a monogámiára, de az minek házasodik meg??? És ami rosszabb, minrk köt le egy másik embert, aki mondjuk monogámiát várna tőle??? És hazudik és csal??? És még van pofája azt állítani h szereti az asszonyt???? Miért???

2017. aug. 7. 14:48
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Tud róla a feleséged, ne álltasd magad. Csak eltartod, és jó életet biztosítasz neki, ezért inkább úgy csinál, mintha nem tudna róla. Így nem kell elválnia, és lemondani a jóról. Valószínűleg még örül is neki, mert így nem kell annyiszor szexelnie veled, és teljesítenie azokat a vágyaidat, amiket nem akar.
2017. aug. 18. 00:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!