Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek mennyire elfogadha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elfogadható, ha egy férj csalja a feleségét, de a feleség ebből semmit nem érzékel, szereti, imádja és mindent megad neki?

Figyelt kérdés
A férfinak szüksége van folyamatos ingerekre, különben feszült lenne és a feleségével is türelmetlen. Ha viszont más is van az életében, a tenyerén hordozza a feleségét és harmonikus, boldog, szerelmes a házasság. Természetesen vigyázva, hogy soha, semmit se tudjon meg és a szeretőt soha nem túl közel engedve
2017. aug. 4. 13:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

"A férfinak szüksége van folyamatos ingerekre, különben feszült lenne és a feleségével is türelmetlen."

Jaja ,nekem is szûkségem van rà ,kûlômben tûrelmetlen vagyok a pasimmal.

Én azt vallom ,hogy amig a pasi igy gondolja ez oda visza jàtszik. Amit neki lehet azt nekem is.

n25

2017. aug. 4. 14:10
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

#1 - 71%

#8 - 0%

Egy általánosítás 71%, az pedig, mikor kitér valaki arra, hogy fordítva is van az 0%? Kicsit elfogult a pontozás, nem?

2017. aug. 4. 14:12
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
A pontozással nem érdemes foglalkozni. Engem pl. folyton lepontoznak, pedig csak megmondom a frankót. De ez sokakat frusztrál, mert az igazság általában kényelmetlen. Persze mivel bennem van gerinc, én azokat sem pontozom le, akikkel nem értek egyet, de itt annyi kis nyomorult van, aki egyedül ebben tudja kiélni magát, mert két értelmes mondatot nem tud összerakni.
2017. aug. 4. 14:17
 14/27 anonim ***** válasza:
92%
A férj utolsó aljadés mocsok, aki még jól meg is magyarázza, miért van joga félrek....úrni. A nőt nagyon sajnálom.
2017. aug. 4. 14:31
 15/27 anonim ***** válasza:
10%

Én pár évvel ezelőtt olvastam itt egy kérdést, oda be volt linkelve ugyan ez pepitában.

Vagyis két féle verzióról elmélkedtek.

1.Az USA férfiakra jellemző, hogy reggel felkelnek, elutaznak az autópályán 150-200 km-re, majd estére érnek csak haza, akkor is fáradtan, szal esznek, zuhanyoznak, aztán alvás.

Másnap akkor fog jól teljesíteni, ha otthon pihenni hagyják és kiszolgálják.

A nő viszont ezt az egészet csak akkor fogja tolerálni, ha ki van elégítve. Szal mindenképp kell egy szerető, aki otthon besegít. Az USA sikersztori mögött állítólag ez is benne van, a mondással együtt, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll.Az elmélet szerint pedig minden ilyen nő mögött egy vonzó szerető.

2.A társadalmunk alapja a család.

Egyesek szerint viszont a természet kicsit nagyobb körben gondolkozott.

Létrehozta az "egyik" férfit, aki a FÉRJnek hívunk.

Evolúciós célja megteremteni az anyagi biztonságot, családcentrikusnak lenni, hosszútávú kapcsolatban élni.Sok van belőlük.

Ő fog elmenni dolgozni, építkezni, intézkedni. Egyértelmű, hogy emellett már kevés energiája marad a szexre, de ez nem is baj, mert nem is ezért van jelen.

Aztán van a másik férfi, az Alfa, de inkább APA.

Ő fogja az űrt kitölteni, a nőket kielégíteni, teherbeejteni.

Nem véletlenül nem szoktak megállapodni, a természet célja velük, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg, amit meg is tehetnek, mert vonzóak a nők számára, másrészt nem kell aggódniuk, mert a nevelést, egyebeket, többit majd intézi a férj.

Persze ez nem feltétlenül fut párhuzamosan.

1.Az Alfa/apa felüti a nőt, majd lelép. Utána jön a férj és intézi a dolgokat.

2.Klasszikus felállás, először a férjet ismerte meg a nő.

Aztán időközben beszállt az alfa.

3.A férj már nincs, mert elváltak, szal mindenképp kell egy másik. A legtöbb elvált nő elsősorban nem férfit, hanem férjet keres, aki segít a gyerekek nevelésében, pénzzel, idővel. Persze az Alfa ott van a képben.

Igen, még a férj a nevelt fiával játszik, addig az nő simán lelép szexelni.

Ennyi :D

2017. aug. 4. 14:35
 16/27 anonim ***** válasza:
88%
15.: akkora gyökeret még nem hordott hátán a föld, mint te. Majd ezt akkor állítsd, ha nem zavar, hogy a feleséged más kefélgeti
2017. aug. 4. 14:38
 17/27 anonim ***** válasza:
27%

Miről beszélsz?

Ez csak egy elmélet, nem mondtam, hogy így van vagy egyetértek vele.

Érdekes, de elhiszem hogy nehéz elfogadni.

2017. aug. 4. 14:55
 18/27 anonim ***** válasza:
16%

Sajnos a cuckold valóban egy elterjedt dolog amerikában. Gusztustalan, de amerika (mint minden omladozó birodalom) már nem tartja annak a fekete férfiak legnagyobb örömére, mivel általában ők a cuckoldban a szerető fél.

2017. aug. 4. 14:56
 19/27 anonim ***** válasza:
38%

Semennyire, és nem is értem, hogy miért kell hazudni mint a vízfolyás, hogy "szereti" a feleségét.... Miért nem lehet megmondani, hogy "bocsi meguntalak"? Az ilyen gyáva kukac.

Ha feszült, arra nem az a megoldás, hogy félrekefél, hanem kezeltesse magát.

Akit szeretek, azt tisztelem is, aminek egy fontos része, hogy nem hazudok a képébe.

2017. aug. 4. 15:36
 20/27 anonim ***** válasza:
12%
17: És egy légből kapott hülye elméletet miért kéne elfogadni? Az a sikeres apa férfi meg szex nélkül él? Ugyan már. Az egész baromság, te minden kérdésnél ilyeneket hordasz össze.
2017. aug. 4. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!