Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire elfogadható, ha egy férj csalja a feleségét, de a feleség ebből semmit nem érzékel, szereti, imádja és mindent megad neki?
"A férfinak szüksége van folyamatos ingerekre, különben feszült lenne és a feleségével is türelmetlen."
Jaja ,nekem is szûkségem van rà ,kûlômben tûrelmetlen vagyok a pasimmal.
Én azt vallom ,hogy amig a pasi igy gondolja ez oda visza jàtszik. Amit neki lehet azt nekem is.
n25
#1 - 71%
#8 - 0%
Egy általánosítás 71%, az pedig, mikor kitér valaki arra, hogy fordítva is van az 0%? Kicsit elfogult a pontozás, nem?
Én pár évvel ezelőtt olvastam itt egy kérdést, oda be volt linkelve ugyan ez pepitában.
Vagyis két féle verzióról elmélkedtek.
1.Az USA férfiakra jellemző, hogy reggel felkelnek, elutaznak az autópályán 150-200 km-re, majd estére érnek csak haza, akkor is fáradtan, szal esznek, zuhanyoznak, aztán alvás.
Másnap akkor fog jól teljesíteni, ha otthon pihenni hagyják és kiszolgálják.
A nő viszont ezt az egészet csak akkor fogja tolerálni, ha ki van elégítve. Szal mindenképp kell egy szerető, aki otthon besegít. Az USA sikersztori mögött állítólag ez is benne van, a mondással együtt, hogy minden sikeres férfi mögött egy nő áll.Az elmélet szerint pedig minden ilyen nő mögött egy vonzó szerető.
2.A társadalmunk alapja a család.
Egyesek szerint viszont a természet kicsit nagyobb körben gondolkozott.
Létrehozta az "egyik" férfit, aki a FÉRJnek hívunk.
Evolúciós célja megteremteni az anyagi biztonságot, családcentrikusnak lenni, hosszútávú kapcsolatban élni.Sok van belőlük.
Ő fog elmenni dolgozni, építkezni, intézkedni. Egyértelmű, hogy emellett már kevés energiája marad a szexre, de ez nem is baj, mert nem is ezért van jelen.
Aztán van a másik férfi, az Alfa, de inkább APA.
Ő fogja az űrt kitölteni, a nőket kielégíteni, teherbeejteni.
Nem véletlenül nem szoktak megállapodni, a természet célja velük, hogy minél több nőt termékenyítsenek meg, amit meg is tehetnek, mert vonzóak a nők számára, másrészt nem kell aggódniuk, mert a nevelést, egyebeket, többit majd intézi a férj.
Persze ez nem feltétlenül fut párhuzamosan.
1.Az Alfa/apa felüti a nőt, majd lelép. Utána jön a férj és intézi a dolgokat.
2.Klasszikus felállás, először a férjet ismerte meg a nő.
Aztán időközben beszállt az alfa.
3.A férj már nincs, mert elváltak, szal mindenképp kell egy másik. A legtöbb elvált nő elsősorban nem férfit, hanem férjet keres, aki segít a gyerekek nevelésében, pénzzel, idővel. Persze az Alfa ott van a képben.
Igen, még a férj a nevelt fiával játszik, addig az nő simán lelép szexelni.
Ennyi :D
Miről beszélsz?
Ez csak egy elmélet, nem mondtam, hogy így van vagy egyetértek vele.
Érdekes, de elhiszem hogy nehéz elfogadni.
Sajnos a cuckold valóban egy elterjedt dolog amerikában. Gusztustalan, de amerika (mint minden omladozó birodalom) már nem tartja annak a fekete férfiak legnagyobb örömére, mivel általában ők a cuckoldban a szerető fél.
Semennyire, és nem is értem, hogy miért kell hazudni mint a vízfolyás, hogy "szereti" a feleségét.... Miért nem lehet megmondani, hogy "bocsi meguntalak"? Az ilyen gyáva kukac.
Ha feszült, arra nem az a megoldás, hogy félrekefél, hanem kezeltesse magát.
Akit szeretek, azt tisztelem is, aminek egy fontos része, hogy nem hazudok a képébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!