Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki csalja most a párját? Vagy szeretné? Hány évesen?
Elfogadható? Maximum ha a nő bántalmazó párkapcsolatban él, és ezért nem tudja elhagyni a párját, de közben megismert egy másikat, aki jó hozzá. Se ebben az esetben is csak átmeneti a "megcsalás", amíg el tud szabadulni a bántalmazó környezeből.
(Természetesen bántalmazott férfiakra is vonatkozik az állítás, de a kérdés párrjukat megcsaló lányokra vonatkozott)
Egyébként én az érzelmi alapú, tehát hosszabb távú, nem csak szexből álló, tudatosan folytatott megcsalást teljes mértékben elítélem, az egyszeri, csak szexuális, hirtelen felindulásból történőt jobban tudom tolerálni, de szerintem a párok magánügye eldönteni, hogy mit néznek el egymásnak.
19L
"Nincs olyan helyzet hogy elfogadható lenne a megcsalas?"
Nincs. MINDEN helyzetben lehet vagy javítani a dolgokon, vagy szakítani.
(Esetleg olyan extrém esetekben tudnám elfogadhatónak tartani, mikor tudom is én, a pár egyik tagja évekig kómában van, vagy ilyesmi, de azért ez nem mindennapos szituáció.)
Egyébként a megcsalás egyszerűen baromság is, sokkal kevesebb energia leülni és megbeszélni a párommal, hogy x dolog nem tetszik, dolgozzunk rajta, vagy ha már nagyon úgy érzem, akkor szakítani. Rohadt sok idejük meg energiájuk van egyeseknek, hogy képesek azzal foglalkozni, hogy állandóan sztorikat találjanak ki, eljárjanak a szeretőhöz vagy meghódítsanak új nőket/férfiakat, hazudozzanak, stresszeljenek hogy lebukjanak.... Szóval azért a sok idejüket és erejüket irigylem, hogy annyi van nekik hogy ilyenekre pazarolják. Marhára unatkozhatnak :D
Egyszer elnézném, volt is rá példa, mert én sem vagyok az a típus aki úgy gondolja, hogy bárki felett joga van pálcát törni. Nem vagyok kifejezetten az a szemre hányós típus sem, mert aki hibázik gondolom, nem csak szarember lehet, mint ahogy néhány rövid, azonnali válasz már le is írta ezt.
De ha valaki módszeresen teszi, szégyenérzet nélkül vagy nem is törekszik rá, hogy leplezze, az más kérdés. Ha konkrétan azért történt mert semmibe vesz, akkor pakolja a holmiját, és a kandúr biztos tárt karokkal várja és boldogan befogadja. Helyzete válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!