Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire törvényszerű?
Figyelt kérdés
Élettársam betegesen féltékeny fűvel-fával összeboronál,ez nagy százalékban azt jelenti hogy magából indul ki és ő csal mással? Nőknél ez törvényszerű hogy a lelkiismeretét igy probálja megnyugtatni?2017. aug. 2. 10:15
1/8 anonim válasza:
Esélyes.
nekem exem volt ilyen, orrba szájba megcsalással vádolt, miközben 3 évig ő csalt meg :D
2/8 anonim válasza:
0 bizalommal köztetek... egyáltalán minek éltek együtt?
3/8 A kérdező kommentje:
pedig ismerősei is mondták neki hogy túlzás amiket mond
2017. aug. 2. 10:17
4/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez törvényszerű lenne bármennyire.
5/8 anonim válasza:
Igen, ez volt Newton 5. torvenye.
6/8 anonim válasza:
El lehet viccelni, de ez egyébként így van..
Mármint a megcsaló felek nagy eséllyel túlzottan féltékenyeknek a párjukra, meg lehet figyelni.
(Persze a másik leggyakoribb ok, az önbizalomhiány is ott van, nem biztos, hogy megcsal. De általában ez a 2 leggyakoribb ok)
7/8 anonim válasza:
Nem törvényszerű,lehet,hogy egyszerűen csak ilyen féltékeny típus.
8/8 anonim válasza:
Nem 100%, de 80%-ban aki eddig nem volt féltékeny és hirtelen betegesen az lesz, annak mindig vaj van a füle mögött. Amit én a környezetembe láttam mindig így volt. Két esetet tudok is, mikor a párjuk még mentegette, hogy itthon van mindig, amúgy meg dolgozik, utána jön haza egyből, mikor csalna meg. Aztán persze úgy lett. A másik esetben a nő egy műszakos volt, a párja több műszakos, de a nő szüleinél laktak, igaz akkor még beszélgettek arról, hogy válni kellene. Ott is a férfi mindig időben haza, a lányszülei sem vették észre, hogy a normálisnál sokkal később érne haza, edzésre eljárt, persze munka után néha beült haverokkal, de a nők is elmennek kávézni stb. Én mondtam a nőnek, hogy tuti nője van, ott is az volta válasz ÁÁÁÁáá nem, olyan csendes típus és különben is mikor tenné. Aztán egy évre rá derül ki, ráadásul a válásuk után már, hogy de-de igazam volt, és azóta a nő felesége lett és van két gyerekük. Igaz csak azért marad vele, mert a nő akart válni és később sem fogadta vissza, így marad a szeretővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!