Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten annyi nő van sok köztük aki elhanyagolt. Hol vannak és hol lehet velük egy nem független ffinek találkozni? Internetes társkereső vagy mashol?
Hogy hogy csak foglált pasik vannak?
Mondjuk én is foglalt ffi vagyok 😉
Csak hol találok egy elhanyagolt partnert a szebbik nembol?
Aki elfogadja hogy nem vagyok független?
Privátban is irhat ha van
Te fatökű, komolyan azt gondolod, hogy egy igényes, csinos, ápolt nő szexuálisan elhanyagolt lesz?
Olyan elb.szott vagy, hogy a gyakorin próbálod megtudni, hogy kell félrek.rni, és még te osztod az észt? Süllyedj már el, vagy szedj össze a Nyugati aluljárójában egy gypsy k.rvát. :D
"te iq bajnok"
Na, megszólalt az Einstein palánta. :D
Maximálisan megértem a kérdezőt...és az összes barátnőmnek hasonló a problémája a férje mellett...de sajnos mi vidékiek vagyunk.
A huszon éves kommentelők majd családalapítás után, pár év múlva felteszik ugyan ezeket a kérdéseket😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!