Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten annyi nő van sok köztük aki elhanyagolt. Hol vannak és hol lehet velük egy nem független ffinek találkozni? Internetes társkereső vagy mashol?
Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 14:34
11/28 anonim válasza:
#7 Látod szívem, valamelyik gyakoris idióta már megint megmondta, hogy gerinctelen vagy. :)
Bár szerintem csak trollkodik. :D
21/L
12/28 A kérdező kommentje:
11 s beszélgethetunk privátban?
2017. aug. 1. 17:10
13/28 anonim válasza:
Ha tudsz kulturáltan, normális írni, akkor felőlem, DE szerintem fölösleges. Ha nem tud kielégíteni a nőd, nem vagy boldog mellette, akkor miért a megcsaláson gondolkozol, és miért nem szakítasz vele korrekt módon?
14/28 A kérdező kommentje:
Írhatok privátban?
2017. aug. 1. 17:15
15/28 anonim válasza:
Miért bántjátok a kérdezőt? Ő így gondolja, így látja jónak. Nem tudok a hátteréről semmit. Miért kell gerinctelennek titulálni? Ha nem tetszik a kérdés, lapozzatok tovább
17/28 A kérdező kommentje:
Igen biztos 36 éves ffi vagyok.
Miért te milyet keresel?
2017. aug. 1. 20:14
18/28 anonim válasza:
Hmmm, hát hogy is írjam le neked? :-)
Olyat, akinek van gerince.
Vagy netán nyitott kapcsolatban vagy a feleségeddel?
19/28 A kérdező kommentje:
Akkor keress gerinceset idióta
2017. aug. 1. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!