Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Az önző nők miből gondolják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az önző nők miből gondolják, hogy nem csalja meg őket a férje?

Figyelt kérdés

Egyik férfi ismerősömnél ez a helyzet, a nő nagyon önző az ágyban.

Sosem kezdeményez, de ha van szex akkor őt csak addig érdekli a dolog, amíg ki nem elégül.

Nem viszonozza a férfi igyekezetét semmilyen formában.

A nő állandóan féltékenykedik, lehet tudatában van, hogy esetleg a férje máshol keresheti meg azt, amit tőle nem kap meg?

2017. júl. 31. 10:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Én, komolyan nem értem az ilyen nő, minek megy férjhez?

Csak saját maga alatt vágja a fát...

Akkor már nem egyszerűbb lenne neki, egy sima szexkapcsolatban élnie?

2017. júl. 31. 10:05
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen nő magára vessen, de a megcsalás ettől még ugyanúgy elítélendő :D
2017. júl. 31. 10:06
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

Hát ezeket te honnan tudod?

Te tartod a lámpát náluk?

Nálunk pl a férjem önző "ezer" éve ...

-mégsem csaltam meg soha.

Ha tudja a párod,hogy nem vagy gerinctelen típus akkor biztonságban érzi magát.-Nőknél is ez lehet.

De ha nem te vagy a férj honnan tudsz ilyen intim dolgokat?,-mert ezt én sem teregetem ki-kivétel most itt egy arcnélküli oldalon...

2017. júl. 31. 10:17
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
Honnan látsz bele? Ha a kérdés alapján kéne tippelnem, akkor te nő vagy, a kérdésben szereplő férfi szeretője, és a férfi etetett meg ezzel a dumával, hogy így működik náluk...... akkor szokott ilyesmi lenni (vagy pedig az a kamu, hogy már rég nincs is szex köztük :D )
2017. júl. 31. 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező ha mi megtisztelünk a válaszainkkal akor te is legyél szíves....
2017. júl. 31. 10:34
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Te a szerető vagy, igaz? Majd jön még a "csak a gyerek/közös hitel/vállalkozás/ház stb" és a "várj még kicsit, el fogok válni tőle" rész is.
2017. júl. 31. 15:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem vagyok szeretői státuszban, de a férfi nyilván mindenki sejti mit akar tőlem, és ezerrel nyomul.

Nem akarom, hogy elváljon, mondtam is neki.

Miattam meg pláne ne...

Állítása szerint ha lebukik, nincs több dobása, de nem is bánja.

2017. júl. 31. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan sok szingli férfi van, akik szívesen együtt lennének egy nővel, miért töltöd az idődet nős, aljas gazemberekkel?
2017. júl. 31. 20:25
 9/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem lenne szabad vele foglalkoznom, de megfogott a személyisége.

Ennyire pozitív emberrel még nem találkoztam, semmi gondot nem lehet leolvasni az arcáról, pedig van neki bőven, mégis mindig mosolyog.

Ő tipikusan az az ember, akivel meg lehetne beszélni mindent, ha a másik nem zárkózik el előle.

2017. júl. 31. 20:53
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus bugyiba jutási stratégia. Az nem zavar, hogy a problémái megoldására a megcsalást választja? Az nagyon pozitív dolog..
2017. júl. 31. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!