Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az önző nők miből gondolják, hogy nem csalja meg őket a férje?
Egyik férfi ismerősömnél ez a helyzet, a nő nagyon önző az ágyban.
Sosem kezdeményez, de ha van szex akkor őt csak addig érdekli a dolog, amíg ki nem elégül.
Nem viszonozza a férfi igyekezetét semmilyen formában.
A nő állandóan féltékenykedik, lehet tudatában van, hogy esetleg a férje máshol keresheti meg azt, amit tőle nem kap meg?
Én, komolyan nem értem az ilyen nő, minek megy férjhez?
Csak saját maga alatt vágja a fát...
Akkor már nem egyszerűbb lenne neki, egy sima szexkapcsolatban élnie?
Hát ezeket te honnan tudod?
Te tartod a lámpát náluk?
Nálunk pl a férjem önző "ezer" éve ...
-mégsem csaltam meg soha.
Ha tudja a párod,hogy nem vagy gerinctelen típus akkor biztonságban érzi magát.-Nőknél is ez lehet.
De ha nem te vagy a férj honnan tudsz ilyen intim dolgokat?,-mert ezt én sem teregetem ki-kivétel most itt egy arcnélküli oldalon...
Nem vagyok szeretői státuszban, de a férfi nyilván mindenki sejti mit akar tőlem, és ezerrel nyomul.
Nem akarom, hogy elváljon, mondtam is neki.
Miattam meg pláne ne...
Állítása szerint ha lebukik, nincs több dobása, de nem is bánja.
Tudom, hogy nem lenne szabad vele foglalkoznom, de megfogott a személyisége.
Ennyire pozitív emberrel még nem találkoztam, semmi gondot nem lehet leolvasni az arcáról, pedig van neki bőven, mégis mindig mosolyog.
Ő tipikusan az az ember, akivel meg lehetne beszélni mindent, ha a másik nem zárkózik el előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!