Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es nők hány százaléka csalja a férjét szerintetek? És mennyi férj egyezhet bele az ilyenbe?
Ugyanannyi, mint ahány 40-es férfi. Minimum 50%, mindkét oldalon.
Engedni? Talán 1-2% mindét nemből, általában Mézga Géza bátorsági szintjével megáldva.
Szokásos bohóc, polkorrekt, konformista válasz az elsőtől :D
Nyugodt lehetsz, hogy 40 fölött durván megváltoznak az arányok, szerintem olyan 70-30 az arány, ha nem több a nők javára. Mondhatnám azt is, hogy amelyik jól néz ki, odafigyel magára, az szinte mind tart szeretőt vagy szokott lenni ;)
A férfiak ilyenkor már leadnak magukból, isznak, szarnak bele, főleg, hogy idősebbek is általában a feleségüktől...
"ertészkedés, misére járás, főzőcskézés, régi örökzöldek hallgatása(pl. Máté Péter, Szécsi Pál, stb.), rejtvényfejtés"
GigaLOL
Ez jellemzi a 40eseket??? Nem vagyok még annyi, még van pár évem, de nehezen hiszem, hogy hirtelen Szécsi Pál rajongó leszek, mint a 65 éves múlt anyukám és a 70 múlt apikám
Ember amit itt leírtál az a 60+ korosztály, de lassan inkább 70+
Értem, hogy húsz évesen vannak a fiatalok, 35 felett meg mindenki vénember, és egyforma, de nek gondolod, hogy nem kellene olyasmibe beleszólnod, amiről fogalmad sincs? 😀😀😀
Mitől lenne ez kirívóan PC?
Ismerek 40-es férfit és nőt is aki masszívan csalja a másikat.
" Az ismeretségi körömben senki nem csalja a párját."
Igen, mert majd biztos az orrodra fogják kötni :D
Istenem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!